open-navfaktor-logo
search
Olimpijska ljepotica
U gradu "ključ", Sarajlije pohrlile na Bjelašnicu, uživali u suncu i skijanju
U Kantonu Sarajevo zbog pogoršane epidemiološke situacije za vikend je na snazi zabrana rada većini poslovnih subjekata, ali je situacija značajno drugačija na obližnjoj planini Bjelašnici. 
13.03.2021. u 15:27
get url
text

S obzirom na to da skijališta nisu zatvorena, mnogi su odlučili sunčani subotnji dan provesti na čistom zraku na obližnjim planinama među kojima je i olimpijska ljepotica Bjelašnica, gdje su na mnogim mjestima istaknuta upozorenja na poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

- Poštovani posjetitelji i klijenti obavještavamo vas da će tokom vikenda, 13. i 14. marta, Ski-centar Bjelašnica raditi u uobičajenom radnom vremenu od 8.30 do 16 sati. Budući da nam je dozvoljen rad, sugeriramo vam da poštujete sve epidemiološke mjere, da obavezno nosite maske i držite distancu. Bit će pojačan nadzor COVID-redara, kao i inspekcijskih službi i policije pa vam molimo da se pridržavate svih mjera kako bismo zadovoljili propisane uvjete da skijalište bude otvoreno. Obavještavamo vas da će raditi i ski-rent, ali uz obavezno poštivanje mjere da unutar prostorije mogu biti četiri klijenta, uz ostale propisane mjere - saopćili su ranije iz KJP ZOI '84.

{$galerijaFotografija}

Vremenski uslovi trenutno dozvoljavaju bavljenje sportom, a bilo je i gostiju koji su željeli odmoriti na planini, uzimajući u obzir da su u Sarajevu na snazi strože mjere nego inače.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bjelašnica lockdown
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.