open-navfaktor-logo
search
Misterija na mrežama
Atkine matere čo'ek: Je li ovo konačno rješenje?
Atkine matere čo'ek... Tako počinje ova svojevrsna misterija porodičnih veza i odnosa koju teško da ste mogli izbjeći na društvenim mrežama posljednjih dana. 
11.12.2023. u 12:28
get url
text

To je onaj snimak na kojem se čuje razgovor dvije starije žene, u kojem jedna tumači porodično stablo, a druga dobacuje i zapitkuje. 

Snimak je izazvao salvu reakcija, snimljene su mnoge varijacije na temu, a neko se čak potrudio i da sve uredno nacrta i objasni. 

Objašnjenje zamršenog porodičnog stabla i sam razgovor dvije nane utoliko je smješniji jer smo svi bar jednom u životu, kako u Bosni i Hercegovini tako i u susjednim zemljama, prisustvovali takvim razgovorima. 

Pa da vidimo, Atkine matere čo'ek...

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEON Televizija (@neontelevizija)

@xaylasusnjarx Luda kuca bude #svadba #akinematerw #fyp #balkan #foryoupagr #spisakgostiju ♬ original sound - mirsad.kadic

Nakon što su se ljudi danima zabavljali i smijali, pa i pokušavali riješiti zagonetku, čini se kako je neko napokon uspio riješiti misteriju i objasniti ko je kome šta u ovoj porodici. Objašnjenje se također pojavilo na mrežama a autor je, čini se, baš imao strpljenja...

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.