open-navfaktor-logo
search
Tuga u Laktašima
Danas sahrana: Zbog tragične pogibije trojice mladića proglašen Dan žalosti
Prilikom slijetanja s kolovoza automobila "citroen C5" u mjestu Kukulje, živote su izgubili Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović(25), svi iz Maglajana kod Laktaša
08.07.2019. u 11:22
get url
text

Zbog tragične pogibije trojice mladića u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu ujutro kod Srbca, Općina Laktaši proglasila je danas Dan žalosti.

U stravičnoj nesreći, prilikom slijetanja s kolovoza automobila "citroen C5" u mjestu Kukulje, živote su izgubili Milan Golubović (24), Saša Kudra (24) i Mišo Vujmilović(25), svi iz Maglajana kod Laktaša.

Kako je saopćeno iz Općine Laktaši, Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine, te zgradama javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač Općina.

- Na Dan žalosti na javnim mjestima neće se održavati programi javnog, kulturnog i zabavnog karaktera. Pozivaju se sva fizička i pravna lica sa područja općine Laktaši, koja obavljaju ugostiteljske djelatnosti, da svoje poslovanje prilagode Danu žalosti - navodi se u saopćenju iz Općine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.