open-navfaktor-logo
search
Londonska crkva
Društvenim mrežama širi se jeziv snimak s krunidbe kralja Charlesa: "Ovo nije dobar znak..."
Nakon što je objavljena vijest da je kralju Charlesu dijagnosticiran karcinom društvenim mrežama ponovo se počela širiti bizarna scena s njegove krunidbe prošle godine, a koja je i sada izazvala jezu kod mnogih.
07.02.2024. u 16:09
get url
text

Krunidba kralja Charlesa bila je jedno od najpraćenijih događanja u svijetu, a usred sve pompe i ceremonije kraljevski su obožavatelji primijetili i jezivog gosta u Westminsterskoj palači. 

Sablasni lik u londonskoj crkvi primijećen je na jednoj od snimki koje su se proširile društvenim mrežama, a komentatori na Twitteru prozvali su ga Koscem iliti likom koji predstavlja smrt. Video je osvanuo na profilu Joea Greena, koji je prvi podijelio otkriće sablasnog lika koji hoda pokraj vrata Westminsterske opatije noseći tamnu odjeću i predmet koji je izgledao kao kosa za travu.

"Je li još neko primijetio Kosca u Westminsterskoj opatiji na krunidbi?" napisao je Joe tada uz video.

"Hvala. Mislio sam da sam lud", "Da! Mislio sam da je vještica!", "I ja sam ga vidjela!", "Je li to neko montirao ili je stvarno neko prošao?", "Ovo bi mogao biti moj najdraži trenutak s krunidbe", "To je nevjerovatno", "Ovo nije dobar znak, zastrašujuće je", dio je komentara od prošle godine.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.