open-navfaktor-logo
search
Cinema City
Film "Južni vetar" pred publikom u Sarajevu
Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, dobrih i loših momaka sa uličnog asfalta, stiže uzbudljiva filmska priča nastala iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića
01.11.2018. u 13:24
get url
text

Trenutno najpopularniji film “Južni vetar” reditelja Miloša Avramovića ove nedjelje počet će sa prikazivanjem u multiplexu Cinema City. Svečana premijera, kojoj će prisutvovati glumačka i autorska ekipa filma, održat će se u petak, 02. novembra, sa početkom u 20 sati.  

Film koji je za samo sedam dana prikazivanja u Srbiji vidjelo 150.000 gledalaca, pretenduje da postane novi kino hit i u Bosni i Hercegovini.

Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomnih vožnji, dobrih i loših momaka sa uličnog asfalta, stiže uzbudljiva filmska priča nastala iz pera Petra Mihajlovića i Miloša Avramovića, inspirisana autentičnim iskustvima ljudi koji su bili uključeni u takozvano beogradsko podzemlje, koja oslikava suštinsku borbu između dobra i zla. Istovremeno to je poučna priča upućena mladim ljudima, ispričana kroz isprepletane sudbine njihovih vršnjaka i svih onih, koji su u želji za boljim životom, napravili pogrešan izbor.

Glavni glumac Miloš Biković pojavljuje se u potpuno drugačijoj ulozi, kao opasan momak sa beogradskog asfalta koji upada u rizičnu igru sa okorjelim kriminalcima u surovom okruženju.

Glavne uloge u ovom uzbudljivom akcionom trileru pored Miloša Bikovića tumače Miodrag Radonjić, Srđan Žika Todorović, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Jovana Stojiljković, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, kao i Hristo Shopov i Ivaylo Zahariev.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.