open-navfaktor-logo
search
Prijavljeno policiji
Izbušene gume na automobilu dopredsjedavajućeg OV Stari Grad Damira Saračevića
Narod i Pravda Stari Grad Sarajevo najoštrije osuđuje vandalski čin napada na privatnu imovinu, izražavajući svoju solidarnost sa kolegom Damirom Saračevićem, dopredsjedavajućim Općinskog vijeća Stari Grad, navodi se u saopćenju NiP-a Stari Grad.
23.02.2021. u 21:59
get url
text

Kako su naveli iz starogradske organizacije NiP-a, Saračeviću su u noći sa 22. na 23. februara nožem i hotimično probušene sve gume na privatnom automobilu.

- O svemu je obaviještena PU Stari Grad, izuzeti su snimci kamera sa okolnih objekata, te vjerujemo da će istraga rezultirati brzim pronalaskom počinilaca ovog napada - naveli su iz NiP-a Stari Grad.

Dodaju da je o ovom nedjelu obaviještena i ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Sarajevu, s obzirom na to da je Saračević i američki državljanin.

- Zahtijevamo da se počinioci što prije pronađu i u skladu sa zakonom najoštrije kazne. Narod i Pravda Stari Grad ostaje i dalje, bez obzira na sve eventualne pritiske, posvećena borbi protiv korupcije i kriminala u našem društvu i na tom putu nas neće ništa zaustaviti - zaključuju u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.