open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Mjesec velikih promjena: Šta nam predviđaju zvijezde za mart
Astrolozi ističu da u martu svi znakovi mogu očekivati promjene. Evo kakav će mjesec biti pojedinačno za svaki znak:
29.02.2020. u 20:26
get url
text

Ovan

Oni će cijeli mjesec na poslu biti pod nekom vrstom pritiska. Svakako ako vidite da ne stižete sve napraviti, onda neke stvari mijenjajte. Pojedini Ovnovi odustat će od nekog posla ili projekta dok nezaposleni mogu doći do bitnih informacija za posao. Neke osobe bi trebale promijeniti posao, pa je u ovom mjesecu dobra prilika. Ako vam neko nudi pomoć obavezno prihvatite.

Svakako imate podrške s mnogo strana, stoga ustrajte dok ne dobijete ono što želite, što će biti tek za par mjeseci. Emotivno vam je naklonjen period, tako da možete uživati sa svojim partnerom i čak ste spremni da mu oprostite neke greške. Divan je mjesec da uživate sa porodicom, partnerom i prijateljima. Krajem mjeseca mogući su konflikti zbog finansija, pa pokušajte izbjeći svađe.

Za slobodne Ovnove bilo bi najbolje da i ostanu slobodni jer se mogu razočarati ako se prepuste i očekuju promjenu kod potencijalnog partnera. Kada je zdravlje u pitanju disajni putevi su lošiji.

Bik

Kada je posao u pitanju, možete doživjeti iznenadne neočekivane promjene. Mnogi Bikovi će poželjeti promijeniti posao ili pokrenuti lični biznis. Svakako da ne treba ništa ishitreno raditi, već dobro razmislite šta je isplativo i šta je dobro za vas. Pojedini Bikovi dobijaju pohvale za svoj dobar rad i uspjeh. Ako niste sigurni za pokretanje vlastitog biznisa, onda bi bilo dobro da se posavjetujete sa stručnim osobama koji imaju dugogodišnje iskustvo.

Vi ste temeljiti i studiozni, pa vjerujte da do kraja mjeseca možete napraviti pravi plan bez neke veće žurbe. Emotivno je dosta naglašeno kada je partner u pitanju, a vi imate neke blokade i strahove, pa bi bilo dobro da to podijelite s partnerom posebno ako ste nešto prešutjeli ili sakrili od partnera. Partneru je bitna iskrenost kakva god ona bila.

Sada nije vrijeme da izbjegavate priču i da se problem razriješi jer poslije možda može biti kasno. Vaša strpljivost i vrijeme će razriješiti probleme do kraja mjeseca. Slobodni Bikovi imaju zanimljiva druženja i komunikaciju s osobom koja može postati potencijalni partner. Kada je zdravlje u pitanju - čuvajte osjetljivo grlo od virusa i prehlade.

Blizanci

Za sve što ste do sada postigli na poslu, možete očekivati veliku nagradu i pohvale. Pojedini Blizanci mogu dobiti i promjenu statusa na bolje realno zasluženo. Usljed retrogradnosti Merkura možda neki poslovi mogu biti obustavljeni privremeno. Pojedini Blizanci su prenatrpali sebi obaveza i posla, pa se ne uspijevaju dobro fokusirati. Kako bi uspjeli napravite prioritete i po njima se fokusirajte.

Mnogi Blizanci mogu imati dobar odnos s kolegama, na što do sada nisu obraćali pažnju, pa će doći do zaključka kako je bitan timski rad i kako možete zatražiti pomoć za nešto što ne stignete sami. Emotivno je jedan jak mjesec pred vama bez obzira bili zaljubljeni puni strasti, bijesni, ljuti, sve su to razne vrste emocija. Ako ste zauzeti, partnera će to zbunjivati do te mjere da ni sam nije siguran kako treba pričati s vama.

Popričajte iskreno s partnerom da ne dođe do neslaganja i svađe. Svakako u ovom mjesecu mnogi Blizanci mogu imati kratak fitilj i svađati se. Bilo bi lijepo kada nastupe mirniji periodi da negdje izađete u društvo ili se osamite na večeri. Ako ste slobodni onda se prepustite udvaranju i romantičnim trenucima s osobom kojoj se sviđate. Nova veza je na pomolu. Kada je zdravlje u pitanju dobro bi vam došla neka osnovna ljekarska kontrola, krvna slika...

Rak

Kada je posao u pitanju kod vas se mogu događati nove mogućnosti. Pojedini Rakovi mogu očekivati novu ponudu za posao dok zaposleni mogu jednostavno sjajiti na svom radnom mjestu. Promjene posla su moguće za osobe koje to planiraju ili ako ste nezaposleni možete pronaći posao. Ako radite s klijentima onda se mogu pojaviti neki novi klijenti.

Početkom mjeseca možete biti u finansijskom nedostatku, a već krajem mjeseca se sve popravlja. Pojedini mogu biti iznenađeni nekim prilivom novca koji nisu ni očekivali. Sigurno je da možete krenuti i s novim poslom, ako ste sve lijepo isplanirali.

Emotivno, ako imate partnera, vi ste odlučni da sve učinite kako bi vaš ljubavni život zasjao. Mnogi Rakovi su napokon krenuli dva koraka naprijed i bore se za svog partnera. Sada mogu doći do izražaja kvalitete zbog kojih ste se zaljubili u partnera, stoga ih vratite na novi početak. Slobodni Rakovi u ovom mjesecu trebaju izlaziti i družiti se, pa bi mogli upoznati osobu koja im se sviđa i brzo ući u vezu. Kada je zdravlje u pitanju, ugrožen je vratni dio kičme, pa se masirajte i opuštajte.

Lav

Vi se pokrećete još više nego u mjesecu koji je na izmaku. Mnogi Lavovi sada mogu imati odličnu motivaciju za posao. Pojedini mogu doživjeti poraz, ali ni to ih neće stopirati već će im dati još veću želju da se dokažu da oni mogu i više od uspjeha. U ovom periodu je dobro da vidite kako ide i u kom pravcu vaša karijera.

Pojedinim Lavovima će nedostajati strpljenja i ustrajnosti do zacrtanog cilja, pa se potrudite, jer na kraju sljeduje lijep uspjeh. Kako je Merkur retrogradan pazite šta pričate i kome se hvalite, jer vaše neke ideje mogu biti prisvojene. Emotivno je dosta aktivno za zauzete Lavove, mogućnost putovanja s partnerom, porodicom, prijateljima.

Kada zanemarimo početak mjeseca ostali dio je dobar za uživanje s partnerom u romantičnim periodima. Mnogi Lavovi će usljed svoje sreće isijavati ljubav i zadovoljstvo. Slobodni Lavovi mogu upoznati interesantnu osobu i krenuti s njom u vezu pod uvjetom da to oni žele. Kada je zdravlje u pitanju – dosta je stabilno.

Djevica

Drage Djevice kada je posao u pitanju, ovog mjeseca vi ste marljive i vrijedne. Sve što ste u zaostatku s poslom sada rješavate, pa čak i neke nove projekte stižete napraviti. Kako ste vrijedne i sposobne, mnoge poslovne kolege vas mogu doživjeti kao konkurenciju, pa može doći do konflikta na poslu. Ovaj mjesec kao da ste probuđeni, organizirate sve i sve stižete na poslu i u privatnom životu.

Sjajan je mjesec, pa ako ima Djevica da su mrzovoljne i one će se sada pokrenuti. Zvijezde su vrlo povoljne i imate podršku od neba. Emotivno ako vam je na poslu sve u redu, jednostavno ne može sve funkcionirati, tako da početkom mjeseca može doći do svađe sa partnerom.

Više vam ništa nije jasno, jednostavno su se problemi nakupili, pa nikako da izađete na kraj s partnerom. Mogući su kod pojedinih Djevica i razvodi ili razlazi u vezama. Ipak dobro razmislite prije raskida i pokušajte već po hiljaditi put razgovarati, ali mirno. Slobodne Djevice imaju priliku za novo poznanstvo gdje bi mogle zaživjeti simpatije. Kada je zdravlje u pitanju čuvajte se prehlade i virusa.

Vaga

Kada je posao u pitanju vi spoznajete da novi zadaci, koji su vam se činili laki, nimalo nisu takvi već imaju svoju težinu. Budite spremni sredinom mjeseca na još više posla i obaveza. Ako ne možete stići sve napraviti zatražite pomoć od kolega. Mnoge Vage imaju cilj što žele postići, pa ne odustajte od njega jer je realan i vi to možete postići. Emotivno mnoge zauzete Vage mogu imati lijep romantičan mjesec ispred sebe i lijepu komunikaciju s partnerom.

Neki nesporazumi koji su postojali sada se mogu iskrenom komunikacijom riješiti. Mnoge Vage trebaju kroz razumijevanje i kompromis dati novu ljepšu šansu partneru i sebi da uživaju u ljubavi. Družite se pričajte s prijateljima, partnerom, jer ste sve zbog posla stavili u drugi plan. Slobodne Vage vama se ovaj mjesec smiješe neke avanture i flertovanje. Kada je zdravlje u pitanju moguće su viroze i infekcije.

Škorpija

Možete imati lijepe nove planove koje biste trebali zapamtiti ili zapisati jer nije dobro u martu pokretati nove poslove. Vi ste imali naporan mjesec, pa se sada odmorite i skupite snagu i energiju za velike planove i projekte. Dobro se pripremite i organizirajte.

Mnoge Škorpije su u februaru imale lijepu finansijsku zaradu što im sada treba i na kraju mjeseca predstoji lijep novčani dobitak. Prati vas sreća sa finansijama. Emotivno, sam početak marta, sa slobodnim vremenom slijedi opuštanje i lijepo provedeno vrijeme s partnerom. Ako ste sa porodicom u zategnutim odnosima sada je prilika da se stvari promijene nabolje i komunikacija poboljša.

Pojedine Škorpije osjećaju pravu ljubav sa svojim partnerom i zadovoljstvo. Bitno vam je da ste vi sigurni u sebe i svoje osjećaje. Slobodni će biti na mukama od više ponuda, neće znati koga odabrati i koji je pravi partner za njih. Neka vaše srce bira, tu nema greške.

Kada je zdravlje u pitanju više se odmarajte i relaksirajte.

Strijelac

Kod vas se otvaraju novi veliki poslovi. Mnogi Strijelci imaju snage i energije da završe započete poslove. Dobro razmislite ako trebate uložiti novac s nekim u posao. Teško je drugima da vas prate, a i vi imate jedinstven pogled na posao.

Kada su ulaganja u pitanju, razmislite vjerujete li u potpunosti toj osobi, jer ste vi ponekad djetinjasti i brzopleti. Kako god, ovaj mjesec je odličan za posao i timski rad. Odlična finansijska zarada i lijepi projekti za budućnost su vam naklonjeni.

Emotivno je dosta dobra situacija među partnerima sve do kraja mjeseca, gdje može doći do nekih neslaganja, ali ništa nije rizično. Vi se brzo upalite, ali i brzo stišate, pa ne donosite odluke dok se ne ohladite i umirite. Ako imate nekih porodičpnih problema, sada bi bilo dobro da se razriješe. Slobodni Strijelci će imati osobu koja je vrijedna pažnje, samo trebaju sagledati sebe – šta oni hoće – avanturu ili neku dublju vezu. 

Kada je zdravlje u pitanju vi ste energični ovaj mjesec.

Jarac

U martu ćete biti stabilni, sigurni u sebe i poslove koje obavljate. Postoji mogućnost da vam se ne sviđa atmosfera na poslu i u okruženju gdje radite. Ako ste uspješni i uspijevate na poslovnoj skali, onda se može pokazati ljubomora kolega koja vam nimalo neće goditi.

Kako god, ne preporučuje se da ulazite u tu energiju ogovaranja, jer vama to nije potrebno, vi ste uspješni. Dobre ideje čuvajte za sebe kako ne bi osvanule kod nekih vaših kolega. Finansije su dosta dobre iako ste imali izdatak početkom mjeseca.

Emotivna situacija je dosta dobra što će radovati i vašeg partnera. Vaše raspoloženje mijenja sve na bolje, pa odnos postaje još čvršći. Krajem mjeseca su moguće sitne svađe. Kako vi ne pravite kompromise, sada bi trebali priznati svoju grešku, posebno bi se to pozitivno odrazilo i na porodicu.

Slobodni Jarci se mogu ponadati i da će ući u vezu koja može biti kratka, pa se nemojte razočarati, prava ljubav vas tek čeka.

Potrebna vam je šetnja u prirodi i fizička aktivnost.

Vodolija

Imate odlične šanse da napredujete u karijeri i jednostavno sjajite na poslu. Sada trebate mijenjati stav među kolegama da ne pokvarite odnose i stvorite tenziju. Finansije nikad nisu bile bolje, pa čak možete i uštedjeti i priuštiti sebi što odavno želite. Ipak, od neočekivanog priljeva novca nešto i uštedite.

Za sve poslove vezane uz inostranstvo, pa čak i za rad u inostranstvu, sada je odličan mjesec, pa bi trebali to iskoristiti. Emotivno ako ste u vezi ili braku, s partnerom će biti dosta nerazumijevanja i neslaganja. Moguće je da ste nešto skrivali od partnera, pa je sada isplivalo, što bi moglo ugroziti vašu vezu ili brak. Iskreno razgovarajte, zatražite izvinjenje. Ako partner nema razumijevanja za vas strpite se, jer ovog puta treba duže vremena.

Slobodne Vodolije će ovaj mjesec dobiti dosta interesantnih ponuda za ljubav, ali su ipak odlučni da ostanu slobodni.

Lošija cirkulacija, glavobolja i problem s leđima.

Ribe

Sjajite i možete pokazati i dokazati svima kako imate odlične ideje i projekte. Možete očekivati dobre i uspješne vijesti i poslove. Vama se mogu pojaviti novi veći poslovi koje bi trebali prihvatiti u martu, pa čak i promijeniti novi posao.

Ako vam je potreban glas razuma i podrška, onda to potražite od porodice i ljudi u koje vjerujete i koji su pokazali svoju iskrenu naklonost. Sada možete riješiti mnoge poslove koji su u zaostatku i koji se nisu mogli do sada riješiti. Emotivno dosta turbulentan period, pa čak ako ste zauzeti, vi tražite nešto novo s partnerom ili neku avanturu nepoznato. Podrška partnera je tu, pa čak pojedine Ribe i putuju s partnerom.

Kako imate više slobodnog vremena vi se možete posvetiti porodici i vama dragim ljudima. Slobodne Ribe mogu spoznati i suočiti se sa svojim strahovima kada su ozbiljne veze u pitanju.

Dobra prilika da promijenite svoje stavove i krenete ljepše komunicirati s partnerom.

Radite na tome da ojačate imunitet i čuvajte se prehlade i virusa.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.