open-navfaktor-logo
search
Mrkonjić Grad
Osumnjičeni za šverc kokaina: Dvojica uhapšenih u akciji "Fly" sprovedeni u tužilaštvo
Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka područnoj kancelariji Mrkonjić Grad, dostavljeni su izvještaji protiv Željka Prpića (42) iz Šipova i Slaviše Mihajlovića (39) iz Banje Luke koji su jučer uhapšeni u akciji "Fly".
02.02.2023. u 13:06
get url
text

Oni se sumnjiče da su počinili krivična djela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja droga i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili ekspolozivnih materija.

Osumnjičeni su uhapšeni u okviru višemjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka područne kancelarije Mrkonjić Grad, Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS i PU Mrkonjić Grad.

- U periodu od oktobra 2021.godine do 1. februara 2023.godine, osumnjičeni su nabavljali, držali radi prodaje i prodavali kokain korisnicima na području Banje Luke, Mrkonjić Grada i Šipova - navedeno je iz tužilaštva.

FOTO: PU Mrkonjić Grad

Osumnjičeni su sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka područna kancelarija Mrkonjić Grad i bit će ispitani od postupajućeg tužioca na okolnosti počinjenih krivičnih djela.

Nakon ispitivanja tužilac će odlučiti o upućivanju prijedloga za određivanje mjere pritvora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.