open-navfaktor-logo
search
Koristi neobičnu metodu
Ova gatara predvidjela je Brexit i smrt kraljice Elizabete, ima zanimljiva predviđanja i za 2024. godinu
Gatara Jemima Packington (67), koja koristi neobičnu metodu bacanja šparoga za proricanje budućnosti, otkrila je svoja predviđanja za 2024. godinu.
04.01.2024. u 19:44
get url
text

Prema njenim tvrdnjama, u ovoj će godini doći do kraljevskog razvoda, a SAD će izabrati prvu ženu za predsjednicu, koja će na izborima pobijediti Joea Bidena i Donalda Trumpa, piše Daily Mail.

Jemima, koja je već predvidjela događaje poput Brexita i smrti kraljice Elizabete II, još je najavila da će se kultura slavnih smanjiti, a mnoge televizijske zvijezde će izgubiti posao.

Također, predvidjela je neuspjeh britanske ekipe na Olimpijskim igrama u Parizu, ali i to da će u cijelom svijetu doći do promjena vladajućih režima te da će neko od svjetskih čelnika umrijeti.

Packington je počela predviđati budućnost još kao dijete nakon što je navodno naslijedila dar od svoje tete, koja je "čitala" sa listića čaja.

Gatara je istaknula da ona u budućnost gleda tako što baca šparoge u zrak i potom tumači znakove nakon što slete na tlo, a pohvalila se impresivnom stopom tačnosti od 70-95 posto.

Unatoč njenim iznimno preciznim predviđanjima, neka od Jemiminih proročanstava nisu se ostvarila.

Netačno je, primjera radi, predvidjela da će Chelsea ove godine postati dominantna fudbalska sila, dok se momčad zapravo nalazi na 10. mjestu u

Premijer ligi nakon razočaravajućeg početka sezone, navodi Daily Mail.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.