open-navfaktor-logo
search
Horoskop
Ova tri znaka pratit će posebna sreća tokom jeseni
Sutra - 23. septembra nastupa jesen sa kojom stižu brojne promjene, a na astrološkom planu najviše će profitirati tri znaka.
22.09.2023. u 16:50
get url
text

Ako i vi pratite šta vam zvijezde šapuću, te ako pripadate jednom od sljedeća tri znaka, provjerite šta vas očekuje u narednim mjesecima: 

Blizanci

Nemirni Blizanci uživat će u jeseni punoj uzbuđenja. Već krajem septembra čeka ih iznenadno putovanje u inozemstvo gdje će se odlično provesti bez prevelikih planova i očekivanja, onako kako oni najviše vole.

Njihova vječna potraga za novim iskustvima i novim ljudima bit će i više nego plodna, a moglo bi se dogoditi i da dožive kratku, ali slatku ljubavnu avanturu koja će im zatresti tlo pod nogama.

Finansijski će prosperirati bez puno truda, jer ih sredinom oktobra očekuje vijest o nezanemarivoj količini novca koji će do njih doći kao nasljedstvo ili rezultat nagradne igre.

Na zdravstvenom planu bit će mirno, a budući da su neprestano u pokretu, zimu će dočekati u nikad boljoj kondiciji.

Škorpija

Škorpije će jesen provesti na najtoplijem mogućem mjestu - u zagrljaju voljene osobe. Ljubav koja je započela ovog ljeta doživjet će pravi procvat te će im se činiti da lebde dva metra iznad zemlje.

Čeka ih i napredak u karijeri, a bilo da se radi o promjeni posla ili dolasku na višu poziciju na trenutnom radnom mjestu, napokon su dočekali vrijeme da zablistaju punim sjajem. Nadređene će oduševiti kreativnim idejama, pa će brzo postati nezamjenjiv dio tima, a početkom zime moguća je i povišica.

Što se zdravlja tiče, doživjet će poboljšanje, no samo ako ne zaborave da se povremeno treba i opustiti.

Strijelac

Strijelci će jesen provesti u neprestanom pokretu što ovom vatrenom znaku neće nimalo teško pasti. U njihov život će se gotovo neopaženo uvući osoba iz romantične prošlosti koja će izraziti želju da nastave gdje su stali, a iako će uživati u pažnji koju dobijaju, moraju dobro razmisliti jesu li se spremni odreći slobode koju pripadnici ovog znaka stavljaju na prvo mjesto. Odluka je samo na njima.

Na poslu će ih dočekati popriličan haos, no Strijelci se izazova ne boje, pa će prionuti novim žarom u rješavanje kompleksne situacije što neće proći nezapaženo.

Krajem jeseni čeka ih manji zdravstveni problem, no pokazat će se da im samo treba kraći odmor koji će provesti daleko od kuće, u odličnom društvu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.