open-navfaktor-logo
search
Zvijezde
Ovim horoskopskim znakovima samoizolacija najteže pada
Oni već planiraju putovanja nakon karantene.
21.03.2020. u 08:35
get url
text

Kako piše Your Tango, osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima poprilično pogađa novonastala situacija, a posebice zbog toga što moraju boraviti na istom mjestu duže od nekoliko dana.

Ova tri znaka zodijaka su pravi ekstroverti kojima najteže pada samoizolacija.

Blizanci

Blizancima je već dosta svega i žele ići partijati. Njima je nezamislivo provoditi večer za večerima u kući, s knjigom ili serijom. Oni su jednostavno jako otvorene i jako društvene osobe koje nisu naučile uživati u društvu samog sebe.

Vaga

Vage su ovisne o drugim ljudima kada je u pitanju zabava i razonoda. Iako ne lude poput Blizanaca, Vagama istinski nedostaju grupna druženja i zabave pa već sada planiraju što će raditi za nekoliko mjeseci, gdje će putovati i koga će vidjeti.

Ovan

Ovnovima fali avantura. Oni su pravi pustolovi kojima dan nije dobar ako u njemu nisu saznali ili otkrili nešto novo, napravili nešto spontano ili totalno ludo. Iako se neki Ovnovi na prvu doimaju introvertno, kada ih upoznate, shvatit ćete da je to daleko od istine. Ipak, ono što ih razlikuje od ekstrovertnih Blizanaca je činjenica da itekako znaju uživati u vlastitom društvu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.