open-navfaktor-logo
search
Nove optužbe
Pedofil Jeffrey Epstein je imao snimke seksa princa Anrewa, Billa Clintona i Richarda Bransona
Najnoviji sudski dokumenti otkrili su da je pedofil Jeffrey Epstein posjedovao snimke seksa britanskog princa Andrewa, bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i milijardera Sir Richarda Bransona.
09.01.2024. u 08:14
get url
text

Prema tvrdnjama jedne od žrtava Sarah Ransome, snimio ih je ovaj američki finansijer.

No kompanija koja zastupa Epsteinovog advokata Alana Dershowitza istaknula je te optužbe kako bi pokazala da Ransome očigledno nedostaje vjerodostojnost.

Sky News piše kako je Sarah dala izjavu prije nego što je Epsteinova bivša djevojka i dugogodišnja saradnica Ghislaine Maxwell osuđena za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, a također je navela i da je bivši američki predsjednik Donald Trump imao seksualne odnose s mnogim djevojkama gdje je kao primjer navela onaj svoje poznanice koja je imala odnose s njim u vili Jeffreyja Epsteina u New Yorku.

 VEZANI TEKST - Advokat žrtava pedofila Jeffreyja Epsteina poziva FBI da objavi snimke: "Ljudi moraju vidjeti videozapise..."

Tvrdila je također da ju je princ Andrew seksualno napao u kadi u kući svoje djevojke u Londonu.

No nedavno otkriveni pravni dokumenti tvrde da je kupka bila premala za čovjeka veličine princa Andrewa da uživa u njoj, a kamoli u seksu.

Dokumenti su bili među stotinama koje je američki sudija naredio da se otpečate kao dio građanske tužbe Giuffre protiv Maxwell.

- Hvala Bogu da je uspjela doći do nekih snimaka, na kojima se jasno vide lica Clintona, Andrewa i Bransona koji su s njom imali seksualni odnos. Dovoljno frustrirajuće, Epstein se nije vidio ni na jednoj snimci - napisala je Ransome.

Kazala je da je lično vidjela dokaze ovih seksualnih činova te da policija nije ništa učinila kad je njena prijateljica skupila hrabrosti i otišla u policiju 2008. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.