open-navfaktor-logo
search
PU Prijedor
Policajci spriječili ženu da skoči u rijeku Sanu i učestvovali u spašavanju muškarca od utapanja
Policajci iz Prijedora sinoć su intervenisali po prijavi da jedna žena pokušava skočii u rijeku Sanu i brzom intervencijom spasili su joj život. Istog dana u popodnevnim satima spašen je i muškarac koji je skočio u Sanu, a kojeg su od utapanja spasila dvojica sugrađana, saopćila je PU Prijedor.
26.09.2023. u 13:05
get url
text

Policijskoj upravi Prijedor oko 20.20 sati prijavljeno je da se na pješačkom mostu kod splava u Prijedoru nalazi žena koja namjerava skočiti u rijeku. Policajci su na improvizovanom nosaču mosta, ispod ograde, zatekli ženu koja je namjeravala skočiti u rijeku, dok ju je u tome sprečavao građanin držeći je za ruku, saopćila je PU Prijedor.

Dodaju da su brzom reakcijom policajci spriječili ženu da skoči, te su je izvukli na sigurnu lokaciju. Ekipa Hitne pomoći joj je pružila medicinsku pomoć.

Policijski službenici su istog dana oko 14.50 časova u blizini navedene lokacije brzom intervencijom učestvovali u spašavanju muškarca koji je skočio u rijeku Sanu i kojeg su, ulaskom u vodu, spasila dvojica sugrađana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.