open-navfaktor-logo
search
Potvrđeno u MUP-u USK
Potraga za nestalim učenikom Medicinske škole u Bihaću još traje
Policijska potraga za sedamnaestogodišnjim učenikom Medicinske škole u Bihaću (I. M.) koji je nestao u petak, još traje.
01.06.2023. u 13:41
get url
text

To je potvrđeno iz Uprave policije Unsko-sanskog kantona (USK), te je istaknuto da se svakodnevno radi i pretražuje na terenu.

- Ronilački tim Jedinice za specijalističku podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i ostali policijski timovi su već danima angažirani. Pretražuju korito Une, obalno područje, ali i prikupljaju sve ostale informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku nestale maloljetne osobe. Za sada nažalost nemamo novih detalja, međutim ne odustajemo - rekao je policijski inspektor Adnan Beganović.

Za sedamnaestogodišnjim učenikom traga se od petka, kada su policijski timovi nakon dojave da osoba pokušava skočiti s mosta u naselju Bakšaiš, upravo na tom mjestu pronašli njegove odjevne predmete i mobilni telefon.

U potragu su se uključili pripadnici Gorske službe spašavanja, mještani naselja uz Unu, ali i brojni građani Bihaća, te prijatelji porodice nestalog. Na gradskim ulicama pojavile su se i fotografije nestalog mladića, dok u potrazi pokušavaju pomoći i lokalni mediji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.