open-navfaktor-logo
search
Milan Tubin
Poznati prijedorski političar se potukao sa sinom, pa napao i policajce koji su intervenisali
Poznati prijedorski političar i bivši zastupnik u NSRS-u Milan Tubin uhapšen je sinoć u tom gradu zbog sumnje da se potukao sa sinom, a potom napao i policajce koji su došli da intervenišu po prijavi, saznaje portal Srpskainfo.
11.01.2024. u 10:08
get url
text

VEZANI TEKST - Zastupnik u Skupštini RS-a pijan autom udario djevojčicu na pješačkom prijelazu

Iz Policijske uprave Prijedor jutros su saopćili da su sinoć oko 18.20 sati postupili po prijavi da je na sportskom terenu u Prijedoru u toku tuča između dvije osobe, te da je utvrđeno da se radi o M. T. i M. T. iz Prijedora.

- Prilikom intervencije jedan od učesnika odbio je da postupi po naređenju i verbalno i fizički nasrnuo na policijskog službenika, a prilikom lišenja slobode pružao je aktivan otpor. U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će se protiv M. T. Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor dostaviti izvještaj za počinjeno krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok će se za oba lica dostaviti izvještaj za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Tubin je u decembru 2021. godine u alkoholisanom stanju izazvao nesreću u kojoj je automobilom udario dijete koje je tom prilikom zadobilo lakše tjelesne povrede.

On je dugo godina bio predsjednik Gradskog odbora SDS-a Prijedor, a nakon toga je prešao u SP.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.