open-navfaktor-logo
search
Neobični slučaj
Progovorio policajac za kojim se tragalo četiri dana, evo šta je ispričao policiji
Progovorio je Miloš Grahovac, policajac za kojim se tragalo četiri dana. Nevesinjac je dao svoju prvu izjavu policiji. Iz Tužilaštva je potvrđeno da je saslušan.
01.06.2022. u 10:55
get url
text

- Po njegovoj pretpostavci četiri osobe su ga otele i držale ga četiri dana zatvorenog nakon čega je pronađen u blizini mjesta Divin - kaže Srđan Vukanović, portparol Tužilaštva u Trebinju, piše Topportal.

ATV nezvanično saznaje da je rekao da je autom sletio sa puta koji je bio prepriječen. Grahovac ne zna ko su otmičari jer su imali fantomke na glavi, ne zna ni gdje su ga držali četiri dana ali zna da su bili naoružani i da su mu uzeli oko 3.000 maraka. Na osnovu njegovih riječi policija podnosi izvještaj Tužilaštvu protiv nepoznatih osoba.

VEZANI TEKST - Pronađen nestali policajac iz Nevesinja, odmah je prevezen u bolnicu

- S obzirom na trenutna saznanja koja imamo radi se o kvalifikaciji krivičnog djela kao razbojništvo, protivpravno lišenje slobode i najvjerovatnije nedozvoljena proizvodnja i promet oružja - kaže portparol Tužilaštva Vukanović.

Tužilaštvo i policija kažu da nijedan detalj neće propustiti pogotovo što Hercegovinom kolaju svakakve priče. Zato su u policiji oprezni sa izjavama.

- PU Trebinje nastavlja istragu a u cilju istrage nismo u mogućnosti davati više informacija - kaže Jelena Biberdžić, potparol PU Trebinje.

Protiv Miloša Grahovca se vodi sudski postupak, osumnjičen je za stavljanje lažnog novca u opticaj. Zbog toga je, ranije, i suspendovan sa mjesta policijskog službenika u PS Nevesinje.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.