open-navfaktor-logo
search
Zabranjeno pušenje
Sejo Sexon govori otvoreno o Halidu Bešliću
Prije saobraćajne nesreće 2009. godine s Halidom je dogovarao zajednički projekat
23.09.2018. u 11:28
get url
text

“Zabranjeno pušenje” završilo je snimanje novog albuma “Šok i nevjerica”, koji bi pred publikom trebao biti do kraja godine. Davor Sučić, alias Sejo Sexon, za Coolstyle.ba otkrio je da će u oktobru snimiti dva spota.

- Riječ je o pjesmama “Ali” i “Iskra”, koje će najaviti naš novi album. Trenutno smo u završnim pregovorima oko izdavanja, a sve će definitivno biti poznato početkom narednog mjeseca - kaže Sučić.

“Zabranjeno pušenje” 29. septembra održat će zajednički nastup u Austriji s legendarnim Halidom Bešlićem.

– To samo pokazuje koliki je Halid rocker. Siguran sam da je veći rocker od mnogih koji se time hvale – u šali govori Sučić.

On dodaje da je svaki susret sa Halidom nešto posebno.

– Uvijek je veselo i nakon nastupa dugo se družimo i prisjećamo zajedničkih anegdota. Prije saobraćajne nesreće 2009. godine dogovarali smo zajednički projekat, a vjerujem da će se to u budućnosti i realizirati – kaže on.

Lider “Zabranjenog pušenja” obavlja i funkciju predsjednika Upravnog odbora Asocijacije kompozitora i muzičkih stvaralaca BiH čiji članovi sa nestrpljenjm očekuju zakazivanje Skupštine.

– Ne odlučujem ja kada će biti Skupština. To je proces. Članovi i novinari bit će na vrijeme upoznati. Skupština mora biti održana do kraja godine – kaže na kraju Davor.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.