open-navfaktor-logo
search
Ljubav i posao
Šta svakom horoskopskom znaku astrolozi previđaju za oktobar?
Oktobar je na pragu, a evo šta astrolozi svakom horoskopskom znaku, predviđaju za naredni mjesec.
30.09.2022. u 11:11
get url
text

Ovan

Dobro ste raspoloženi, ali najvažnije je izdržati pritisak trenutnih problema. Imate velike planove i ideje, a u fazi realizacije očekujte pomoć jednog Strijelca. Druga polovina mjeseca vodi rješavanju pravnih pitanja u čemu je od pomoći vaš vladar Mars koji prolazi kroz sedmu kuću, kuću partnerstva, prava i saradnika.

Samci, upoznat ćete energičnu i privlačnu osobu. Izražena je dobra energija s vatrenim znakovima, posebno Ovnom i Strijelcem.

Ako ste u braku ili vezi, budite oprezni s novcem - izvjesni su veći izdaci.

Bik

Oni koje se bave finansijama u velikim kompanijama morat će uložiti dodatni napor u promociji kompanije, kako finansijski tako i marketinški.

Osoba u znaku Djevice pokazat će se kao dobar saradnik, a istaknutu ulogu može imati i žena Rak ili Jarac. Krajem mjeseca moguće je napredovanje na poslu. Ovo je dinamičan mjesec, pun promjena, borbe i velikih odluka koje će pogurati tromog Bika.

Nakon 7. oktobra moguća je tajna ili nova erotska veza, no ne dugog vijeka. Slobodnima će se pružiti lijepa prilika za upoznavanje Djevice ili Vage.

Blizanci

Vaš vladar Merkur je retrogradan, pa nećete imati ambicija i želje započinjati nešto novo. Iako u praksi ovaj aspekt nije toliko negativan, on vas vraća na staro. Idealna je prilika da dovršite započeto.

Povoljan je i trenutak za posao koji donosi brzu zaradu.

Budite oprezni, privlačite svojom harizmom. Ako ste slobodni, izgledan je zanimljiv susret, ljubav koja počinje velikom strašću, a potom i dubljim osjećajima.

Ako planirate putovati, smiješi vam se poznanstvo s Vagom ili Škorpijom.

Blizance u braku očekuje slabija komunikacija. Pričekajte kraj mjeseca za povoljniju situaciju.

Rak

Žena Rak bit će u prilici promijeniti radno mjesto. Rak može biti uključen u odgovorne ili rizične poslove u kojima se može zaraditi veći novac. Druga polovina mjeseca donosi poslove koji zahtijevaju preciznost i odgovornost.

Slobodni Rakovi nagrađeni su dobrom energijom. Muškarcima Rakovima se smiješi moguće poznanstvo s Vagom, Škorpijom ili Ovnom, dok će se žene Rakovi družiti i izlaziti s više udvarača.

Rakovi u braku razgovarat će o putovanju u inozemstvo.

Lav

Iako retrogradni Merkur snažno utječe na sve znakove zodijaka, Lav može očekivati veliku promjenu. Potrebno je dovršiti što dosad niste. Sredina mjeseca bit će pogodna za zaradu, a u razdoblju mladog Mjeseca važno je da se dobro organizirate zbog daljih pregovora u vezi s poslovima vezanih uz inozemstvo.

Štedite za dalja ulaganja u nove projekte.

Samci će imati priliku upoznati zanimljivu osobu na druženjima ili putem poslova koji zahtijevaju komunikaciju.

Ako ste u braku, novac će vas malo udaljiti od partnera, ali kraj mjeseca donosi povoljniju situaciju.

Djevica

Onima koji su zaposleni u državnim institucijama savjetuje se da čuvaju svoj položaj. Pomoć dolazi od Vage ili Lava.

Ako ste dužni, pričekajte kraj mjeseca koji donosi priliku za dodatnom zaradom.

Vaš vladar Merkur, iako retrogradan, pomoći će vam da stvari obavite samostalno.

Cijeli mjesec prožet je potrebom za stabilnošću i sigurnim partnerom uz vas.

Ako ste slobodni, vjerovatno nećete biti još dugo.

Osoba rođena u zračnom znaku kao što su Vodolija, Vaga ili Blizanci bit će pravi izbor za vas.

Djevice u braku imat će iznimno aktivne trenutke s partnerom - od strasti do paklenih svađa.

Vaga

Dobro razdoblje za finansije očekuje vas već na samom početku mjeseca. Važno je da zadržite kontrolu nad sobom jer se često znate upustiti u nepotrebnu svađu u kojoj izgubite živce. Kako su Venera i Sunce u vašem zviježđu, zasigurno ćete biti uspješni.

Dobri aspekti za ljubav očekuju vas na početku mjeseca. Vage samci neće biti sami ni usamljeni. Osoba koja želi biti uz vas je neko ko je dobro raspoložen, pun entuzijazma i unutarnje sreće.

Vage u braku ili vezi češće će izbivati iz kuće.

Pojedini muškarci Vage razmišljaju o tajnoj ljubavi, flertu s Djevicom ili Škorpijom.

Škorpija

Osjećate se pomalo napeto kad god morate riješiti poslovni izazov. Jupiter u četvrtoj kući pomoći će dobrim vibracijama i saradnicima.

Novac će doći, bili vi toga svjesni ili ne, kad se najmanje budete nadali. Do 10. u mjesecu važno je učvrstiti svoj status.

Nezaposleni, mogao bi vam pomoći dobar prijatelj. Budite smjeli, učinite ono što drugi ne mogu. Pokretač ste velikih projekata i promjena.

Pokušajte raditi s Vodolijom ili Ovnom, mogli biste odraditi dobar posao. Pred kraj mjeseca moguće je putovanje.

Strijelac

Šanse za odličnom zaradom na vašoj su strani. Strijelci koji imaju velike kompanije ili rade za njih neka pripaze na odnos sa saradnicima, moguća je svađa ili nesporazum.

Najbolju priliku za zaradu i uspjeh imat će samozaposleni Strijelci koji će biti iznimno traženi.

Tokom oktobra možete računati na dobru energiju punu zanimljivih i ljubavnih susreta.

Muški Strijelac neka potraži sreću uz Vagu ili Bika.

Nije nužno da ljubav uvijek bude povezana s inozemstvom, ali sve upućuje na priliku za veliku ljubav, što posebno vrijedi za one koji često putuju u druge zemlje.

Jarac

Jarac uživa u radu, to je izvor njegove snage i izdržljivosti. Jarci će osjetiti retrogradni Merkur, pogotovo oni koji su često na poslovnim putovanjima za koja je sređena papirologija iznimno važna.

Mjesec donosi priliku za velikom ljubavi, povratak vezi ili osobi iz prošlosti. Zvijezde sugeriraju na mogućnost stabilne veze.

Za Jarce u vezi i braku naglašen je dobar odnos s partnerom, osobom koja vas prati, sluša vaše ideje i slijedi vaše planove.

Nije loše ponekad se povući i prepustiti drugoj strani više inicijative. Ne mora sve biti po naučenim pravilima.

Ženu Jarca očekuje poznanstvo s Djevicom, dok muškarac Jarac priželjkuje vatrenog Škorpiona.

Vodolija

Ponekad ste nerealni kad je riječ o poslu. Ako se bavite papirologijom, ne zaboravite na zakon i nemojte se iznenaditi ako vas i nekoliko puta budu vraćali na isto mjesto.

Budite strpljivi, finansije su vam dobro aspektirane početkom i krajem mjeseca.

Ovo je za vas inspirativno razdoblje jer vladavina Vage u vama potiče kreativnosti. Budite pragmatični i rješavajte stvari prema osjećaju. Tražite nova uzbuđenja. Vaš Uran početkom mjeseca u opoziciji s Venerom neće mirovati.

Izgledno je da ćete imati novog partnera. Onima u braku mjesec je pogodan za komunikaciju i rasplamsavanje strasti.

Ribe

Merkur, planeta rada i svakodnevnih aktivnosti, budi zanimljive ideje i pruža posebnu inspiraciju. Partnerstvo će imati veliku ulogu pri zapošljavanju, saradnji, samom radu i napretku.

Retrogradni Merkur pružit će vam potreban odmak i pokrenuti vašu unutarnju energiju koju ćete kreativno usmjeriti.

Okrećete se ljubavi, pogotovo ako ste u braku. Vaš partner je sretan ako ste i vi sretni. Postoje li neke tajne ili misli koje vas opterećuju, bilo bi dobro povjeriti se voljenoj osobi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.