open-navfaktor-logo
search
Sedmični horoskop
Šta vam zvijezde predviđaju u ljubavi, zdravlju, na poslu od 10. do 16. aprila
Pratite li horoskop, evo šta astrolozi predviđaju za svaki znak od 10. do 16. aprila.
09.04.2023. u 15:57
get url
text

Ovan

Dobit ćete nove prilike na poslu. Na vas će pasti važna odluka, pokažite sav svoj potencijal i znanje. Također, budite smjerni i pazite šta potpisujete. Slobodni Ovnovi upoznat će jednu zanimljivu osobu. Prijat će vam, te nije loša ideja da održavate kontakt sa njom. Više odmarajte i planirajte umjerene obroke, pogotovo ako se borite sa viškom kilograma. Najbolji dani bit će vam četvrtak i nedjelja.

Bik

Početak nedjelje obećavajući, brz tempo, slijedi vam dosta komunikacije s ljudima. U drugoj polovini bit ćete malo rasterećeniji. Ne dozvolite da se pritisak na poslu ili obaveze sa strane odraze na partnera. Potrebno je da razgraničite ta dva. Partner bi mogao da vam bude odlična podrška i savjetnik ako mu zatražite pomoć. Izbjegavajte impulsivnu kupovinu kako biste uštedjeli novac. Najbolji dani bit će vam srijeda i subota.

Blizanci

Pomalo ste upali u svakodnevicu, a nova sedmica je ujedno i novi početak da misli pretočite u djela. Nedostaje vam fokus i koncetracija, a nju možete da pronađete u stvarima koje volite da radite i ljudima koji vam prijaju. Fizička aktivnost može dodatno da vas pokrene i u ostalim sferama. U ljubavi ide na bolje, kod vas se rješenje svih ljubavnih problema nalazi u toleranciji. Krajem nedjelje moguće je mini putovanje. Najbolji dani bit će vam petak i nedjelja.

Rak

Zvijezde vam savjetuju da početkom sedmice završite većinu obaveza kako biste krajem mogli da uživate i budete rasterećeni. Ne padajte na sitne provokacije kolega sa posla, preokrenite sve na šalu i ostanite dosljedni sebi. Očekujte sredinom sedmice povećanu nervozu, nedostaje vam odmor. Organizujte za vikend porodično okupljanje ili posjetite drage ljude. Unosite više voća i vitamina. Najbolji dani bit će subota i nedjelja.

Lav

Tokom sedmice očekujte nešto povećani tempo rada na poslu, pa čak i preuzimanje odgovornosti. Spremite se za iznenadne situacije i dosta komunikacije. Ne dozvolite da burno reagujete usljed prevelikog pritiska. U porodici su mogući pregovori oko nasljedstva, a u ljubavi sitne nesuglasice. Kako biste to izbjegli, trebalo bi da budete direktniji i kažete partneru šta vam je na umu. Najbolji dani bit će utorak i petak.

Djevica

Horoskop vam donosi smjenu raspoloženja tokom čitave sedmice. Čas ćete biti horni u poslu, a čas vam se neće izlaziti iz kuće. Dajte sebi malo oduška, preforsirali ste se. I promjena vremena može da se odrazi na vas, dobro se oblačite i redovno provjeravajte krvni pritisak. Slobodne Djevice neće prestajati da misle o jednoj osobi. Vrijeme je da učinite prvi korak. Najbolji dani bit će vam ponedjeljak i petak.

Vaga

Sedmični horoskop od 10. do 16. aprila 2023. godine vam donosi brigu oko nedovršenog posla. Okolnosti vam ne idu u prilog, što znatno otežava ostvarenje cilja. Oslonite se na člana porodice koji vam uporno nudi pomoć, uzvratit ćete čim budete u mogućnosti. Niste raspoloženi za nova poznanstva, ali ovo je sedmica kada treba da se fokusirate na sebe. Provjerite krvnu sliku. Najbolji dani bit će vam srijeda i četvrtak.

Škorpija

Često imate potrebu da preispitujete svoju prošlost, što će biti slučaj i ove sedmice. Potpuno je u redu da sagledate svoje greške, ali nemojte da pretjerujete. Vrijeme je da uvedene neke promjene na poslovnom planu. Nezaposlenima se nudi dobra prilika, dok oni u radnom odnosu bi trebalo da razmisle da li su na pravom putu. Nedostaje vam ljubavi i pažnje, možda je tražite na pogrešnom mjestu? Najbolji dani bit će vam utorak i subota.

Strijelac

Početak sedmice turbulentan, nećete znati gdje udarate. Pored posla imat ćete dodatne obaveze, te će vam biti potrebno strpljenje, ali i dobar plan. Trudite se da postavite na prvo mjesto prioritete, sve ostalo može da sačeka. Moguće je da vas neko iz okruženja sputava u napredovanju, dobro porazmislite ko vam priča sve suprotno od onoga što vi kažete. Najbolji dani bit će vam ponedjeljak i nedjelja.

Jarac

Vaša tvrdoglava priroda mogla bi da dođe do izražaja i najviše da se odrazi na vaše odnose sa ljudima. Tri puta razmislite prije nego što burno odreagujete, mogli biste kasnije da se kajete. Uostalom, na taj način udaljavate od sebe drage ljude. U ljubavi više obratite pažnju na osjećanja partnera. Slobodnim Jarčevima stiže poziv za dejt. Izbjegavajte brzu vožnju u saobraćaju. Najbolji dani bit će vam četvrtak i petak.

Vodolija

Tokom sedmice očekuju vas novi poslovni zadaci, dokazivanje i fokus će vam biti na međusobnoj komunikaciji i dogovaranju sa kolegama. Trudite se da ispoštujete svačije mišljenje. Onima koji su planirali da pokrenu sopstveni biznis, sada je idealan trenutak. Iskoristite svoje potencijale i kontakte. Jedna osoba iz prošlosti bi mogla da vam zakuca na vrata. Izbjegavajte "otvaranje" starih rana. Najbolji dani bit će četvrtak i nedjelja.

Ribe

Sedmični horoskop vam donosi dosta pozitivne energije, nova poznanstva, ali ne i zavidnu finansijsku situaciju. Očekuje vas iznenadni trošak, te se trudite da ne rasipate novac na bespotrebne stvari. Nije vrijeme za zaduživanja i podizanje kredita, te budite strpljivi. U ljubavi unesite malo strasti i slatkih iznenađenja. Izbjegavajte jaku i začinjenu hranu. Najbolji dani bit će srijeda i nedjelja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.