open-navfaktor-logo
search
Banj brdo
Tokom festivala u Banjoj Luci policija kod sedam osoba našla marihuanu, LSD...
Tokom festivala "Banj brdo", održanog protekli vikend u Banjoj Luci, policija je kod sedam osoba pronašla opojne droge, od marihuane do kokaina.
26.06.2023. u 13:09
get url
text
Banj brdo
Banj brdo

Pet osoba je sankcionirano izdavanjem prekršajnog naloga.

- Kod lica Nj. S. iz Srbca pronađene su i oduzete tri improvizovane cigarete tzv. džointa ukupne bruto mase 1,1 gram, kod lica M. T. iz Banje Luke pvc folija u kojoj se nalazilo oko 0,85 grama, kod lica S. P. iz Bosanskog Grada pvc folija u kojoj se nalazilo oko 1,42 grama, kod lica V. G. iz Čelinca pvc folija u kojoj se nalazilo oko 0,54 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Kod lica D. K. iz Prijedora pronađena je i oduzeta prozirna folija u kojoj su se nalazila dva improvizovana kartončića sa crtežima, koja svojim izgledom asociraju na opojnu drogu LSD ukupne bruto mase 0,283 grama.

Kod M. Š. iz Banje Luke, pronađene su i oduzete dvije improvizovane cigarete sa sadržajem zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 2,50 grama. Lice M. Š. je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opjnih droga kokain i marihuana.

Licu M. S. iz Istočnog Sarajeva uručen je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 17. Zakona o javnom redu i miru. Policijski službenici su uočili navedeno lice kako na javnom mjestu konzumira improvizovanu cigaretu tzv. džoint. Od lica M. S. je oduzeta navedena improvizovana cigareta u kojoj se nalazila zelena biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu ukupne bruto mase 0,360 grama. 

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda Banja Luka – Odjeljenje za prekršaje - saopćeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Nakon ove manifestacije oglasila se Gradska uprava Banja Luke negodujući zbog velikih količina smeća koje su posjetioci ostavili iza sebe, te su pozvali organizatora da to očisti.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.