open-navfaktor-logo
search
Organizacija Stop pedofiliji
Traže ga u dvije države: Pedofil iz Kaknja u bijegu, sumnja se da je u Srbiji
Ivica Mišković iz Kaknja, seksualni predator djece pobjegao je u utorak iz Osnovnog suda u Banjoj Luci nakon što mu je izrečena presuda od četiri godine zatvora za teško zlostavljanje djece.
08.11.2023. u 10:14
get url
text

VEZANI TEKST - Osuđenik za obljubu devetogodišnje unuke udario sudsku policajku pa pobjegao kroz prozor suda u Banjoj Luci

Iskočio je kroz prozor nakon izricanja presude i pobjegao policiji. U ovom trenu tražen je od strane policije u dvije države, Bosni i Hercegovini, kao i u Srbiji, u koju se sumnja da je prebjegao. Nije isključeno ni da bi skrovište mogao potražiti i u Hrvatskoj.

Obavijest je na društvenim mrežama podijelila Organizacija Stop pedofiliji, koja štiti djecu u cijeloj regiji, s ciljem da informacija stigne do što većeg broja ljudi, kako bi se ovog opasnog predatora zaustavilo prije nego opet krene svoj pohod preko granica, kao i ranije.

Pozvali su sve koji imaju bilo kakvu informaciju, da je jave policiji ili njima direktno, kako bi se ovaj opasni predator što prije odveo na odsluženje kazne.

Ovu informaciju objavio je portal ICV koji je i ranije pisao o cijelom slučaju u serijalu o pedofiliji u društvu, a nakon što je majka žrtve digla cijelu regiju na noge.

Ivica Mišković jedno je vrijeme, zahvaljujući dvojnom državljanstvu, radio i u Hrvatskoj, u jednoj građevinskoj firmi na zagrebačkom području (hrvatski poslodavac pomogao je službama u BiH dokumentacijom, da se podigne međunarodna optužnica). Bježao je iz nekoliko zemalja dok nije uhapšen u Njemačkoj.

Porodica žrtve godinama je čekala zadovoljštinu za pakao koji su proživjeli, strahujući i za svu djecu kojoj je predator bio blizu, a danas su umjesto mira dobili novi šok i strepnju da će opet "nestati" pred zakonom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.