open-navfaktor-logo
search
Ukazana joj pomoć u UKC-u
Tuzla: Izbo ženu, pa sam nazvao policiju i priznao šta je uradio
Dežurna služba PU Centar Tuzla u 20.35 sati u petak dobila je prijavu da se žena E. M. (1972) nalazi na adresi Rudarska 39 i da je povrijeđena u predjelu grudnog koša, najvjerovatnije hladnim oružjem. 
02.12.2023. u 10:17
get url
text

- Na mjesto događaja odmah je upućena patrola policije PS Centar i PS Zapad, kao i uviđajna ekipa OKP PU Tuzla, te je upoznat i dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona, gdje na mjestu događaja nije zatečena povrijeđena osoba, koja je u međuvremenu prevezena u Kliniku za maksilofacijalnu i plastičnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centgra Tuzla radi ukazivanja medicinske pomoći.

U međuvremenu, oko 20.40 sati u PS Centar javio se S. O. (1969) iz Tuzle te potvrdio da je on napao E. M. - saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

Muškarac je prijavivši se rekao i svoju lokaciju, pa ga je policija po nalogu dežurnog tužioca uhapsila.

- Povrijeđenoj osobi je u UKC Tuzla ukazana medicinska pomoć, ali se ljekar nije izjasnio o stepenu povreda, a povrijeđena je odbila dalje liječenje. Osumnjičeni S. O. će po nalogu postupajućeg tužioca, nakon kriminalističke obrade, biti predat tužiocu na dalje preduzimanje mjera i radnji iz njihove nadležnosti, dok se rad na dokumentovanju ovog događaja nastavlja pod nadzorom postupajućeg tužioca - saopćeno je iz MUP-a TK.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.