open-navfaktor-logo
search
Banja Luka
Vasković piše: Uhapšen jedan od saučesnika u prikrivanju ubistva Davida Dragičevića
Prema Vaskovićevim informacijama, sumnja se da je A. K. "montirao snimke videonazora", ali se ne precizira kojeg ili kojih
20.09.2018. u 22:49
get url
text

Uprava krim-policije, na čijem čelu je Siniša Kostrešević, uhapsila je prije nekoliko sati osobu A. K., koja je u bliskoj vezi sa Đorđem Rađenom, objavio je na svom blogu banjalučki novinar Slobodan Vasković.

Iz MUP-a RS-a nismo uspjeli dobiti potvrdu ovih informacija. 

S druge strane, Vasković navodi da mu je ova vijest potvrđena iz dva izvora. Riječ je, navodno, o osobi bliskoj Đorđu Rađenu (vlasnik kuće za čiju navodnu pljačku su iz MUP-a RS-a optužili pokojnog Davida).

Prema Vaskovićevim informacijama, sumnja se da je A. K. "montirao snimke videonazora", ali se ne precizira kojeg ili kojih.

Uhapšeni A. K. je, prema tvrdanja Vaskovićevih izvora, osumnjičen da je jedan od saučesnika u prikrivanju likvidacije Davida Dragičevića.

- Akcija hapšenja bi trebala biti nastavljena i narednih dana, a pitanje je zašto odmah nije uhapšen i Darko Ilić, načelnik Uprave kim poliicije zbog teških kriminalni djela koja je počinio, kao i drugi pripadnici MUP RS, koji su učestvovali u prikrivanju zločina, dugih šest mjeseci - naveo je na svom blogu Vasković.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.