open-navfaktor-logo
search
Iznio svoju verziju
Vijećnik iz Stanara pretukao ženu i njenu kompletnu familiju: Samo sam se branio
Branislav Bjeličić, vijećnik Ujedinjene Srpske u Stanarima, koji je hapšen zbog sumnje da je pretukao suprugu, punca, punicu, te svastiku, tvrdi da su oni, zapravo, njega napali, a da se on branio.
15.05.2023. u 15:03
get url
text

Tvrdi da su u naguravanju dva puta padali, pa je tako došlo do povreda, a ne od njegovih udaraca, a ako je nekoga, kako kaže, "zakačio, izvinjava se jer to nije htio".

- Ja sam otišao po dijete, što smo se i dogovorili. Međutim, dolje me je ta porodica dočekala, napala, njih svih četvoro, poderali su mi majicu, izgrebali me po leđima, po prsima, po licu, oborili me dva puta na lokalni put. Ja sam se branio od njih, otrgao, sjeo u auto iz kojeg je neko dijete već izvadio, te otišao direktno u Policijsku stanicu i prijavio to - rekao je Bjeličić za "Nezavisne novine".

Potom je, tvrdi, porodica njegove supruge njega okrivila da je on tu došao s namjerom da ih prebije.

- Prijavili su me da sam im prijetio oružjem. Policija je pretresla moju kuću. Prijavili su me da pijem i da se drogiram. Policija je uradila alkotest i droga test. Nisam nikad pio niti se drogirao. A oni su me optužili za to, satanizuju me - kaže Bjeličić.

On dodaje da je sa suprugom bio u procesu razvoda.

- Moja supruga je prethodno izvršila nasilje u mojoj porodici, mog oca i moju majku je zlostavljala - tvrdi Bjeličić i dodaje da za to ima dokaze.

Kaže da je razveden sa suprugom iz prvog braka, s kojom ima i dijete, koje studira u Novom Sadu, a on mu redovno plaća te studije.

- Moja supruga od koje se sada razvodim to neće da podnese, ona smatra da ja to ne trebam davati. Hoće da me odvoji od tog djeteta, a ja to ne želim - tvrdi Bjeličić koji kaže da ga je policija pustila istu večer.

VEZANI TEKST - Uhapšen vijećnik iz Stanara: Osumnjičen da je pretukao suprugu, svastiku, punca i punicu

S druge strane, njegova supruga je ispričala da ih je on krvnički pretukao.

- Ja živim kod svojih roditelja. Imam bebu od 10 mjeseci, došao je po nju da uzme na dva sata. Kada sam iznijela dijete, imali smo rasprave, u vezi sa 200 maraka, koliko mi je uplatio za bebu. Ja sam rekla da to za dijete ne može biti. Tu je počela rasprava - navela je ona za "Nezavisne novine".

Beba je, dodaje, već bila u sjedalici u vozilu i ona je počela da otkopča dijete.

- Ja sam mu rekla da mi vrati dijete, da neću da se raspravljam. On je odmah počeo da me tuče u autu. Udarao me je šakama u glavu, preko bebe - ispričala je Bjeličić.

Dodala je da je u blizini bila njena majka, koja je potom pritrčala da je brani.

- Čim je ona pritrčala, on je izletio iz auta i udario ju je šakom. Ona je pala na put, onesviješćena - tvrdi Bjeličić.

U međuvremenu je, dodaje, došla i njena sestra, koja je na štrik kačila bebin veš.

- Ona je došla, a on je i nju pesnicom udario i ona je pala. Tata je to čuo, pritrčao, te je i njega oborio. Ja sam prišla, mene je udario, pala sam. Kako se ko dizao, on je prilazio i tukao nas. Mama ima 71 godinu, otac isto. Trajalo je to nekih pet minuta, a beba je sama bila u autu i plakala, još otkopčanog pojasa, mogla je čak da ispadne iz auta - navela je.

Uspjela je, dodaje, uzeti bebu iz auta, a on je sjeo u vozilo i pobjegao.

- Policija je stigla, uzeli su našu izjavu. Poslali su nas u Stanare u Hitnu pomoć, odakle su nas uputili u Doboj na Hirurgiju. Tu smo ostali skoro cijeli dan. Sestra ima povredu oka, ja kuka, mama vilice, non-stop joj krv ide na nos, ne može ni da jede. Otac je pao na travu, na sreću. Sve nas je krvnički pretukao - ispričala je Bjeličić u potresnoj izjavi za "Nezavisne novine".

Na pitanje da li se nakon svega plaši, ona je istaknula da je pretresena njegova kuća.

- Znam da ima oružje kući, ne znam, mogao nas je sve pobiti - navela je Bjeličić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.