open-navfaktor-logo
search
Tijelo stavili u gepek
Jezivi detalji: Radnici Vodovoda iz Bora automobilom zgazili djevojčicu Danku Ilić pa tijelo bacili na deponiju
Kako je potvrđeno za ATV, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot
AUTOR: Autor: ATV
04.04.2024. u 10:56
get url
text
Ubijena djevojčica Danka Ilić
Ubijena djevojčica Danka Ilić
Potraga za nestalom Dankom Ilić (2), nažalost, dobila je tragičan epilog. Najcrnje slutnje porodice i javnosti su se obistinile, a jutros su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su automobilom usmrtili djevojčicu, a potom njeno tijelo bacili na divlju deponiju uz "Starobanjski put" kod Bora, saznaje ATV.
Kako je potvrđeno za ovu banjalučku televiziju, kriminalistička policija iz Bora uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća Vodovod Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot.
- S. J. je osumnjičeni da je službenim vozilom fiat panda u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom D. D. tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divlje deponije na "Starobanjskom putu" kod Bora gdje su tijelo izbacili sa desne strane puta - kaže izvor blizak istrazi.
Dalje se navodi da se S. J. na teret stavlja da je time počinio teško krivično djelo protiv sigurnosti javnog saobraćaja, a D. D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.
Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.