open-navfaktor-logo
search
Drama u noćnom klubu
Konobarica u Hrvatskoj palila šank pa zapalila goste, četiri osobe teško povrijeđene
Autor: Radio Mrežnica
24.03.2024. u 11:10
get url
text
FOTO: Radio Mrežnica/Screenshot
U  jednom noćnom klubu u Karlovcu u Hrvatskoj sinoć je došlo do incidenta. Kako piše Radio Mrežnica, sinoć nešto nakon 2 sata ujutro konobarica je "palila" šank i to pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima.
Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba, što se vidi na snimci koja se širi društvenim mrežama.
Dok šank "gori" zbog "ugođaja", čuje se muzika i stihovi "…ove noći pijani", a u jednom trenutku vatra zahvaća barem tri osobe, koliko se vidi na snimci. Zavladala je panika, a vrlo brzo stigla je policija, dok su povrijeđeni odvezeni u karlovačku bolnicu. 
Policija je potvrdila događaj. Kažu da su četiri osobe teško povrijeđene.
- Rano jutros oko 2:30 sati policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu povrijeđeno više osoba. Na mjestu događaja proveden je uviđaj kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše povrijeđene opeklinama koje su nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje djelatnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i povređivanja osoba za šankom.
Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja", kažu.
Direktorica Opće bolnice Karlovac Ivana Kovačić je navela da su svi povrijeđeni izvan životne opasnosti, a da su dvije djevojke, obje 2002. godište, zadržane na liječenju. 
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.