open-navfaktor-logo
search
Tragedija u Zagrebu
Muškarac kolabirao u tramvaju, na mjestu je preminuo
U zagrebačkom kvartu Dubrava muškarac je kolabirao u tramvaju. Nakon što su ga iznijeli iz tramvaja, preminuo je ispred sjedišta Gradske četvrti Gornja i Donja Dubrava.
23.06.2021. u 17:01
get url
text

Iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba kazali su da su dobili dojavu u 13 sati, te da je na mjestu događaja utvrđeno da je muškarac srednjih godina bio bez respiracijskih pokreta, bez palpabilnog pulsa i širokih nereaktivnih zjenica. Laička reanimacija se u tom slučaju ne provodi, a doktorica hitne pomoći proglasila je smrt u 13:15 sati.

- Dana 23. juna 2021. u 13:00 sati zaprimili smo poziv da na adresi Dubrava 49 (tramvajska stanica) leži osoba bez svijesti koja se tresla i nije disala. Poziv je primljen kao prvi stepen hitnosti. Ekipa hitne pomoći došla je na mjesto intervencije u 13:09 sati. Radilo se o muškoj osobi bez dokumenata, srednjih godina. Spomenuti je bio respiracijskih pokreta, bez palpabilnog pulsa i širokih nereaktivnih zjenica. Laička reanimacija se ne provodi. Doktorica hitne pomoći proglasila je smrt u 13:15 sati - odgovor je iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.