Sve što se desi, bilo dobro ili loše tviteraši će iskoristiti da prokomentarišu i nasmiju svoje pratioce. Nisu tako ostali dužni ni policajcima koje su jučer tokom hapšenja dvojica muškaraca gađala tvorom.

Pokušali su oni tako da izbjegnu hapšenje, ali im je propao plan. Stavljene su im lisice na ruke, a onda su se tviteraši latili posla, pa na ovoj društvenoj mreži počeli da dijele svoje utiske, piše Srpskainfo.

"Dobar dan, u Banjaluci narkodileri prilikom hapšenja gađali policajce tvorom", “Tvor je bio napušen. Navukli ga na skank. Sad krizira u policiji", "Tvor je zakon… gdje god uđeš glavni si, svi izlaze…", pisalo se tako po Twitteru, nakon ovog nesvakidašnjeg incidenta.


Interesantnim GIF-ovim domišljati tviteraši trudili su se da dočaraju “tvora kad vidi policajca”.

“Čuj, gađali policajce živim tvorom. Pa kako se sad tvor računa, kao hladno oružje ili…”, takođe je jedan od natpisa na ovoj vrlo popularnoj društvenoj mreži, na račun tvora i policajaca.

“Tajno oružje banjalučkih narko dilera”, piše iznad još jednog šaljivog GIF-a, na istu temu.

“Tvor pred sudom”, našalio je još jedan korisnik Tvitera nemilom događaju koji su danas čuvarima reda i zakona priredila dvojica muškaraca.

Podsjećanja radi, prilikom hapšenja dvojice muškaraca sa većom količinom narkotika banjalučki policajci našli su se u veoma neobičnoj situaciji, jer su ih dileri gađali ni manje ni više nego tvorom, kako bi izbjegli hapšenje.

Naime, inspektori su došli do informacije da u jednoj vikednici postoji veća količina narkotika. Na tu lokaciju odmah je upućen veći broj policajaca, ali niko nije mogao očekivati šta će se desiti prilikom dolaska u Šibove.

Kada su vidjeli policajce jedan od muškaraca je uzeo živog tvora i gađao policajce. Na sreću niko od policajaca nije povrijeđen, a dileri su savladani i uhapšeni.

Radi se o Vladimiru Sumonji i Luki Tomaševiću, za koje je danas Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci zatražilo pritvor. Tvora su držali kako bi ustvari prikrili drogu.

- Ovome ide u prilog i činjenica da su osumnjičeni imali odlične veze u narkokrugovima gdje su životinje poput tvorova na mjestima gdje je veća količina droge gotovo uobičajena pojava – naveo je izvor iz istrage.