Desničarka

Atraktivna migrantica na izbore u Kanadi izlazi boreći se protiv migranata

Objavljeno: 15.10.2019. u 12:25

Zanimljivost je u tome što predsjednik njene stranke baš i ne simpatiše migrante, iako je atraktivna Ania i sama migrantica

Ania Krosinska

FOTO: Instagram

Kanada 21. oktobra izlazi na izbore koji će dati odgovor hoće li premijer Justin Trudeau ostati na poziciji, posebno u svjetlu njegove nedavno obznanjene sklonosti bojenja lica u crno.

No, na izbore između ostalih izlazi i Ania Krosinska, daleko poznatija kao Charlie Riina, odnosno kao Playboyeva zečica, te influenserka sa 660.000 pratilaca samo na Instagramu.

Ona je kandidat populističke desničarske Narodne stranke Kanade, a zanimljivost je u tome što predsjednik te stranke baš i ne simpatiše migrante, iako je atraktivna Ania i sama migrantica, pišu britanski mediji.

-Iz Poljske smo pobjegli u Njemačku, da bi u Kanadu stigla kao migrantica - izjavila je ova djevojka koja je studirala kriminalistiku i forenziku.

Njena stranka i nema baš veliku bazu glasača, te je malo izvjesno da će i ona "dobaciti" do parlamenta.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije