open-navfaktor-logo
search
Fudbal i novinarstvo
Atraktivna sutkinja dobila nemoralnu ponudu, a potom je objavila na Instagramu
Fernanda je pokazala da osim ljepote ima i smisla za humor, a sinoć je na svom Instagram profilu objavila nemoralnu ponudu koja je stigla u njen inbox
01.07.2019. u 14:59
get url
text

Brazilka Fernanda Colombo sasvim sigurno spada među najatraktivnije sutkinje u svijetu fudbala.

Fernanda je zanimljivim potezom ukrala šou fudbalerima Sierre i Coste, nakon što je iz zadnjeg džepa umjesto kartona izvukla maramicu, a ovaj video postao je pravi hit na internetu o kojem su brujale društvene mreže.

Fernanda je pokazala da osim ljepote ima i smisla za humor, a sinoć je na svom Instagram profilu objavila nemoralnu ponudu koja je stigla u njen inbox.

Naime, lijepoj sutkinji je ponuđeno da pruža seksualne usluge za 7.000, s tim da nije nadevena valuta, a u slučaju da je riječ o brazilskim rijalima taj iznos je oko 1.600 eura.

- Primila sam ovu poruku danas i ona je učinila da se osjećam kao smeće jer sadrži nemoralnu seksualnu ponudu. Želim reći svijetu da želim raditi samo ono što volim, a to znači fudbal i novinarstvo. Molim vas, poštujte to - napisala je Fernanda u objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lamentável! Receber esse e-mail me fez sentir um lixo. Quero somente trabalhar com o que eu amo, que é futebol e jornalismo. Infelizmente esse ainda é o mundo real. I got this e-mail today which made me felt like a trash because it contains an imoral sexual proposal. I want to tell the world that I just want to do what I love which means working with football and journalism. Please, respect that! Recién he recebido este correo conteniendo una propuesta inmoral que me hizo sentir una basura. Lo único que quiero és poder trabajar con lo que amo, que és el fútbol y el periodismo. Que todos puedan respectar el camino que elegí para mi vida.

A post shared by Fernanda Colombo (@fernandacolomboreal) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.