open-navfaktor-logo
search
Šipovo
Baba monstrum i zlostavljač ostaju u pritvoru do izricanja presude
Uhapšeni u septembru ove godine u Šipovu zbog sumnje da su djela počinili na štetu 11-godišnje djevojčica koju je, kako se sumnja, baba podvodila za seksualne usluge za koje je uzimala novac
26.12.2019. u 16:57
get url
text

Okružni sud Banja Luka produžio je pritvor S. S. (53) i S. M. (64) iz Šipova zbog postojanja osnovane sumnje da je prvoosumnjičeni počinio krivično djelo obljuba djeteta mlađeg od petnaest godine, a drugoosumnjičena pomaganje u izvršenju ovog krivičng djela, kao i nasilje u porodici.

- Po ovom rješenju pritvor može trajati do izricanja prvostepene presude, a najduže dvije godine od dana potvrđivanja optužnice, uz obaveznu kontrolu opravdanosti pritvora koja će se vršiti svaka dva mjeseca. Ukoliko u navedenom roku ne bude izrečena prvostepena presuda pritvor će se ukinuti i optuženi pustiti na slobodu – saopšteno je iz Okružnog suda Banja Luka.

Oboje su uhapšeni u septembru ove godine u Šipovu zbog sumnje da su navedena djela počinili na štetu 11-godišnje djevojčica koju je, kako se sumnja, baba podvodila za seksualne usluge za koje je uzimala novac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.