open-navfaktor-logo
search
Baš se zabavlja
Beba od godinu ima svoj kulinarski show: Kobe kuha, jede i prava je zvijezda Instagrama
Ashley Wian otvorila je profil svojoj jednogodišnjoj bebi Kobeju, gdje pokazuje kako joj maleni dječak pomaže u pripremi jela. Na profilu pod nazivom "Kobe eats" pratioci mogu vidjeti kako Kobe voli da kuha, jede i istražuje nove recepte.
23.05.2020. u 19:03
get url
text

Ashley je za CNN kazala da je počela dijeliti video kako bi umijeće svog sina pokazala prijateljima i rodbini.

- Kuhanje je samo jedna od mnogih praktičnih stvari koje Kobe radi kod kuće. Toliko se zabavlja kad to radi da sam odlučila da ga snimam. Krajem februara pokrenuli smo njegov profil na Instagramu. Do aprila je imao 200 pratilaca, a onda je broj počeo rasti 100K, 200K, 500K... ovo definitivno nismo očekivali - kazala je, te dodala kako joj je drago kada čuje da njen sin nasmijava mnogo ljudi širom svijeta.

- Osjećam da radimo nešto dobro kao roditelji. Drago nam je što ima sposobnost da nasmije ljude. Također, nam je drago što smo ohrabrili roditelje da odvedu svoju djecu u kuhinju i tako provode vrijeme zajedno - kazala je.

 

Ashley je izjavila i kako Kobe voli kuhinju te da je to njegovo savršeno mjesto da uči i istražuje.

- Istražuje nove sastojke, osjeća nove teksture, uči praktične vještine poput izlivanja, kidanja i mjerenja. Zbog toga je sve ovo počelo, još jedna praktična stvar iz koje se može toliko naučiti. Usavršio je jako mnogo motoričkih sposobnosti. A nered? Pa to je samo nered i može se očistiti, a sjećanja koja napravimo trajat će zauvijek – kaže Ashley.


Kobeova mama je otkrila kako dječak voli fotoaparat i testiranje sastojaka, ali i hranu sa sirom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.