Nedjelja, 02.04.2023.
FOTO: J: BRUTUS

BH Pošta će dostavljati pošiljake naručene putem OLX.ba

JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo i internet oglasnik OLX.ba danas su proširili svoju poslovnu saradnju

JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo i internet oglasnik OLX.ba danas su proširili svoju poslovnu saradnju.

Ugovorom iz oblasti prijema, prenosa i uručenja pošiljaka brze pošte unutar BiH. Prema ovom Ugovoru BH Pošta sa svojom uslugom BH PostExpress postaje partner za dostavljanje pošiljaka, koje naručene pomoću online platforme OLX.ba, putuju širom BiH.

Ugovor su svečano potpisali direktor poslovnog razvoja internet oglasnika OLX.ba, Jasmin Marić i generalni direktor BH Pošte, Mirsad Mujić.

- Moram istaći da je svakim danom sve veća potražnja za našim uslugama, a posebno za uslugom Brze pošte. Svaki dan raste broj korisnika internet kupovine, tako da se pitanje prijema, prenosa i uručenja pošiljaka nameće kao ključno. Korisnici prije svega zahtijevaju brzu, jednostavnu i sigurnu dostavu. BH Pošta raspolaže najvećim kapacitetom savremenih dostavnih vozila, najvećim brojem poštanskih jedinica širom BiH i najvećim brojem dostavljača, te čvrsto stoji na vodećoj poziciji operatora iz područja poštanske djelatnosti. Drago mi je što je menadžment najvećeg BH Internet oglasnika prepoznao potencijal BH Pošte, te svojom odlukom da JP BH Pošta bude odabrana kao pružalac usluge premium dostave, potvrdio da je BH Pošta spremna ispuniti sve zahtjeve korisnika na najkvalitetniji način – naglasio je generalni driektor BH Pošte, Mirsad Mujić.

Zadovoljstvo novom poslovnom saradnjom izrazio je i Jasmin Marić, direktor poslovnog razvoja najvećeg internet oglasnika u BiH, OLX.ba.

- Ponosni smo što nas je “JP BH POŠTA”, najveći domaći poštanski operater, prepoznala kao partnera, te nam ustupila svoju infrastrukturu i omogućila da više od dva miliona aktivnih korisnika OLX.ba platforme na najbrži i najjednostavniji način trguje i razmjenjuje pošiljke. Ono što je zasigurno prekretnica u našem poslovanju je uzajamni interes između privatne kompanije i javnog preduzeća, što našim korisnicima daje dodatnu sigurnost. Nadamo se da će naša saradnja rezultirati velikim brojem poslanih pošiljki, zadovoljstvom korisnika i novim zajedničkim projektima u budućnosti - istakao je Marić.

 

Faktor pratite putem aplikacija za Android i iOS.
Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter.
Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected].
Vezani tekstovi
Više iz kategorije
Najnovije Najčitanije Na vrh