open-navfaktor-logo
search
Vrhunac licemjerja
Biščević Tokić: Ko je bio Kurjakov mentor u pokušaju diskreditacije direktorice Izetbegović?
Zastupnica u Skupštini Kantona Sarajevo Jasmina Biščević Tokić smatra kako su tvrdnje prof. dr. Asima Kurjaka da nije bio mentor prof. dr. Sebiji Izetbegović, a zatim da jeste, vrhunac licemjera, zlonamjernosti i jalovih pokušaja diskreditiranja direktorice KCUS-a.
27.05.2021. u 17:51
get url
text

VEZANI TEKST - Zagrebački indeks prof. dr. Izetbegović: Najbolje ocjene i kod prof. Funduk Kurjak, supruge Asima Kurjaka

- Tvrdnje prof. dr. Asima Kurjaka da nije bio mentor prof. dr. Sebiji Izetbegović, a zatim posipanje pepelom i priznanje da ipak jeste, vrhunac su licemjerja, zlonamjernosti i jalovih pokušaja diskreditiranja direktorice KCUS-a. Nakon što se Kurjak "sjetio" da je ipak bio mentor prof. dr. Izetbegović, ključno pitanje jeste ko je bio Kurjakov mentor u pokušaju stvaranja nove u nizu fabrikovanih i politički motiviranih afera usmjerenih na prof. dr. Izetbegović. Ako se osvrnemo i pogledamo ko je iz svijeta politike promptno reagirao i pokušao dovođenjem u pitanje obrazovanja i kredibiliteta prof. dr. Izetbegović prikupiti jeftine političke poene, nije teško donijeti zaključak ko su zapravo Kurjakovi mentori - objavila je na svom Facebook profilu Biščević Tokić i dodala:

"Zanimljivo je da se uglavnom radi o osobama koje su najmanje pozvane da govore o bilo čijem obrazovanju i legalnosti stečenih diploma, a čiji je politički opus ograničen isključivo na iznošenje sličnih neistina i optužbi na račun članova porodice Izetbegović i SDA. Izvinjenje je najmanje što duguju, ali ne samo prof. dr. Sebiji Izetbegović, već i svim građanima Bosne i Hercegovine koje su zbog svojih prizemnih političkih poriva i žudnje za foteljama pokušali dezavuisati neistinama i konstrukcijama, te im narušiti povjerenje u instituciju koja je u proteklih više od godinu dana predvodila borbu protiv pandemije koronavirusa".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.