open-navfaktor-logo
search
Anonimna prijava
Bivši vaterpolista uhapšen u Nevesinju: Osuđeni siledžija mamio žene u stan
Protiv njega je bilo još takvih pritužbi. Više žena u Nevesinju se žalilo da ih je mamio. Nije bilo fizičkog kontakta nego je žrtve samo verbalno uznemiravao - dodao je naš izvor
10.09.2019. u 12:39
get url
text

Bivši vaterpolista beogradskih klubova Crvena zvezda i Partizan Miljan Čolović (37) uhapšen je u Nevesinju zbog sumnje da je uznemiravao žene i pozivao ih da imaju seksualne odnose sa njim, potvrđeno je Glasu Srpske.

Beograđanin je priveden u nedjelju nakon prijave da se u haustoru držao za međunožje i mamio prolaznice.

- Policija je intervenisala nakon anonimne prijave jedne od stanovnica koje je bludnik pozivao. Žrtva je ispričala da se Čolović držao za međunožje i zvao je da uđe u njegov stan, kako bi imali seksualne odnose - rekao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima, Beograđanin to nije radio prvi put.

- Protiv njega je bilo još takvih pritužbi. Više žena u Nevesinju se žalilo da ih je mamio. Nije bilo fizičkog kontakta nego je žrtve samo verbalno uznemiravao - dodao je naš izvor.

Iz Policijske uprave Trebinje, navodeći inicijale, potvrdili su da je Čolović uhapšen.

- Policija je nakon istrage utvrdila da je M. Č. iz Beograda protekli vikend na različite načine polno uznemiravao više ženskih osoba, nakon čega je uhapšen - rekli su u PU Trebinje.

Čolović je osuđen na tri godine zatvora za silovanje kućne pomoćnice u njegovom stanu u beogradskom naselju Belvil novembra 2014. godine. 

Apelacioni sud u Beogradu je u obrazloženju odluke naveo da su olakšavajuće okolnosti za osuđenog bile to što je riječ o relativno mladoj osobi te je imao u vidu tokom donošenja presude njegovo zdravstveno stanje i život prije izvršenja krivičnog djela.

Čolovićev tadašnji advokat je tada izjavio da je suđenje vaterpolisti bilo puno kontroverzi jer se dešavalo u periodu štrajka advokata i da su svjedoci tokom suđenja mijenjali iskaze.

Oslobođen dijela optužbi 

Miljan Čolović je bio optužen i za pokušaj silovanja M. M. krajem 2014. godine. On je tada zamedije izjavio da je istina da je u šumi bio intiman sa M. M., ali da je nije silovao.

Apelacioni sud je potvrdio odluku Višeg osnovnog suda koja je optuženog oslobodila optužbe pokušaja silovanja novembra 2014. godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.