Super mama

Blogerica otkrila kako izgleda jutarnje spremanje sa šestero djece

Objavljeno: 13.01.2019. u 15:05

Svoje pratitelje uči kako naučiti štedjeti, planirati budžet, ali i trikove za funkcionalno kućanstvo

Jordan Page je jedna od rijetkih mama blogerica koje imaju šestero djece. Uprkos obavezama vezanim za porodicu, kao i pažnji te brizi koju njena djeca zahtijevaju, ova mama uspijeva pronaći vremena i za vođenje zanimljivog bloga, društvenih mreža i podučavanje.

Svoje pratitelje uči kako naučiti štedjeti, planirati budžet, ali i trikove za funkcionalno kućanstvo, a svoje je vještine pretočila u uspješan biznis, brend "Fun, Cheap or Free". Njeni videouradci su na YouTubeu pregledani nevjerovatnih 22,6 miliona puta pa ne čudi što je i svojim posljednjim videom izazvala pravo oduševljenje među pratiteljima.

Otkrila je i kako izgleda jutarnje spremanje kada imaš šestero djece.

Večer ranije pripremi odjeću koju će nositi kako bi ujutro mogla spremiti prvo sebe. Nakon buđenja i spremanja odlazi probuditi djecu koja još  spavaju.

Također, jedan od trikova koje koristi je ranije pripremanje doručka. Osim toga, starija djeca si sama pripremaju doručak, ali i piju probiotike kao prevenciju od "zimskih" bolesti.

No tu nije kraj trikovima. Ova dosjetljiva mama si postavlja i alarme kako bi se uspjela držati svih planova i kako ne bi preskočila neki od bitnih koraka u jutarnjem spremanju.

Nakon što stariji odu u školu, Jordan uz pomoć mlađih posprema nered koji je ostao nakon doručka. Ono što je mnoge zadivilo je činjenica da se ova mama uz sve druge obaveze stigne i našminkati i napraviti frizuru pa su je pojedini fanovi nazvali majkom godine.

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije