open-navfaktor-logo
search
"Pošteno" se izvrijeđali
Borenović Tamindžiji rekao da je primitivac, on njemu da mu je "bolje da ide u Sanski čuvati ovce"
Sve je krenulo od Tamindžijine opaske na račun Jelene Trivić, za koju je rekao da je "zaljubljena u Draška Stanivukovića"
23.10.2019. u 20:10
get url
text

Na današnjoj sjednici u Narodnoj skupštini RS-a , tokom rasprave između zastupnika SNSD-a Ilije Tamindžije i PDP-ovca Draška Stanivukovića, Tamindžija je uvrijedio Stanivukovićevu kolegicu Jelenu Trivić.

- Ja znam da je njegova Jeca profesorica zaljubljena u njega - kazao je u jednom momentu Tamindžija.

Na ovo je oštro reagovala Trivić koja je prvo opomenula potpredsjednicu NSRS-a Željku Stojičić zato što nije reagovala na Tamindžijine uvrede.

- Ja imam dva sina i supruga. To ćete riješiti sa mojim suprugom. A vi gospođo Stojičić kao žena ste trebali da me zaštitite, pa makar me najmanje na svijetu voljeli - kazala je Trivić.

Povodom ove rasprave oglasio se predsjednik PDP-a Branislav Borenović, koji je kazao da "većina članova Kluba SNSD-a u NSRS-u treba da ustane i mirno sluša kada Jelena Trivić govori, jer joj ne mogu parirati po znanju, elokvenciji, časti i kulturi".

Dodao je da se to posebno odnosi na Tamindžiju, koji je, kako tvrdi, svojim ponašanjem i riječima u NSRS-u pokazao da "nije ništa više od jednog primitivca, nedoraslog poziciji i koji na najgori način bruka instituciju NSRS-a".

– On ovim potezom pokazuje samo koliko je nemoćan, slab i uplašen. Na njegovu, ali i žalost čitavog SNSD-a, naišli su na tvrd orah, koji ništa ne može pokolebati u pravednoj borbi – rekao je Borenović.

Na to mu je, sudeći prema poruci koju je na svom Facebook profilu objavio Borenović, Tamindžija poručio da "mu je bolje ići u Sanski čuvati ovce, nego biti potrčko Draška i Jelene".

Navedeni incident u sali NSRS možete pogledati u priloženom snimku od 4:37 minute.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.