open-navfaktor-logo
search
15. januar
Centrotrans obilježio Dan vozača i automehaničara
Centrotrans, kao prijevoznička kompanija, tradicionalno obilježava 15. januar Dan vozača i automehaničara.
15.01.2021. u 12:35
get url
text

Uz poštivanje epidemioloških mjera i dodjelom nagrada za najuspješnije vozače i automehaničare, danas je u prostorijama Centrotransa obilježen Dan vozača i automehaničara.   

Uprava Centrotransa i ove godine nagradila je vozača i automehaničara godine, a koji su svojim radom i odnosom prema putnicima zaslužili da ponesu epitet najboljih u Centrotransu. Vozač i automehaničar godine su Mehmed Zuko i Suljo Dervišević. 

Već tradicionalno, i Udruženje vozača i automehaničara Centrotrans Eurolinesa dodijelilo je  prigodne nagrade povodom obilježavanja 15. januara, Dana vozača i automehaničara.

Nagrađeno je ukupno 20 uposlenika, članova ovog udruženja, a to su:  Kuldija Hamed, Herak Sakib, Alispahić Fikret, Đido Aldijana, Isanović Dženan, Ligata Haris, Hukić Fadil, Kukić Samir, Antonić Momčilo, Šljivo Safet, Smailagić Derviš, Muhibić Salem, Mujagić Edin, Blažun Franc, Salispahić Amir, Kruščica Adil, Karasalihović Edin, Hožbo Adnan, Žilić Mustafa, Zukić Mersed.

Centrotrans Eurolines već 70 godina prevozi putnike u BiH i Evropi. Sve ove godine vozači i automehaničari, svojim radom i zalaganjem gradili su ime i ugled svoje kompanije. Jedni na druge su prenosili znanje i ljubav prema ovom izuzetno teškom

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.