Lijepe želje

Čović čestitao Tuki osvajanje srebrene medalje na SP u Dohi

Objavljeno: 02.10.2019. u 10:25

Našoj zemlji si donio novu medalju, srebro, i postigao najveći uspjeh bh. atletike i sporta u historiji, na što smo svi ponosni, poručio je Čović

Dragan Čović

FOTO: Muhidin Živojević

Zamjenik predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragan Čović uputio je čestitku reprezentativcu Bosne i Hercegovine Amelu Tuki na osvojenoj srebrnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u atletici.

-Iznimna mi je čast i zadovoljstvo, kao zamjeniku predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, te u svoje ime, uputiti najiskrenije čestitke na osvojenom drugom mjestu u finalnoj utrci na 800 metara na Svjetskom prvenstvu u Dohi. Našoj zemlji si donio novu medalju, srebro, i postigao najveći uspjeh bh. atletike i sporta u historiji, na što smo svi ponosni.

Želim ti obilje zdravlja kako bi mogao ostvariti puno pobjeda, te osvojiti još medalja, koje su na ponos tebi, tvojoj porodici, ali i cijeloj Bosni i Hercegovini. Neka ti ova medalja bude motiv za još veće sportske podvige i rezultate na životnom putu. Želim ti još puno uspjeha u daljnjim sportskim takmičenjima, ali i životnim borbama i planovima. Želim ti dobro zdravlje i svako dobro - navodi se u Čovićevoj čestitki.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije