open-navfaktor-logo
search
Poginule majka i kćerka
Detalji tragedije kod Teslića: "Audi" izletio iz krivine i direktno udario "fiat" u kojem je bila porodica
Svjetlana (37) i Dragana L. (19) majka i kćerka iz Teslića poginule su sinoć u saobraćajnoj nesreći kod Teslića dok su teže povrijeđeni još jedna maloljetna kćerka (14) i Zoran L. (44), suprug nastradale žene.
16.08.2020. u 11:23
get url
text

Tragedija se desila pola sata prije ponoći kada se "fiat" za čijim volanom je bio povrijeđeni Zoran direktno sudario sa "audijem" koji je išao iz suprotog smjera a za čijim volanom je bio njihov sugrađanin Goran B. (20).

VEZANI TEKST - U sudaru kod Teslića poginule majka i kćerka

- Audi je prema prvim informacijama izlazio iz krivine i dijelom direktno udario u fiata u kojem je bila porodica - rekao je izvor "Nezavisnih".

Na mjestu nesreće poginule su majka, koja je bila suvozač, i starija kćerka, putnik iz vozila, dok su otac i maloljetna kćerka teško povrijeđeni.

Vozač "audija" nije povrijeđen.

Iz PU Doboj navode da se saobraćajna nesreća desila sinoć oko 23.30 sati na magistralnom putu M1 Teslić- Gornji Buletić.

- Uviđaj je izvršio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj i policijski službenici PS Teslić. U toku je rad na utrvđivanju svih okolnosti i uzroka nesreće - navode u PU Doboj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.