open-navfaktor-logo
search
Norveški napadač
Dok otac i menadžer obilaze evropske velikane, Haaland na društvenim mrežama motiviše fanove
Norveški napadač Erling Haaland bio je jedan od glavnih fudbalskih tema prošlog ljeta, makar kada je riječ o transferima, a čini se da će i ovoga biti u žiži javnosti.
25.05.2021. u 08:15
get url
text

Ode li, jedno je sigurno, Borussija Dortmund će masno zaraditi, no pitanje je da li će Milioneri uspjeti naći jednako kvalitetnu zamjenu? To će biti teška misija.

Haalandov otac Alf-Inge je zajedno s agentom Minom Raiolom proteklih sedmica bio u posjeti najvećim engleskim i španskim klubovima, te otvoreno razgovarao s potencijalnim novim poslodavcima 20-godišnjeg norveškog napadača.

Mladi Haaland je proteklog vikenda pratio utrku Formule 1 u Monacu, a u međuvremenu se odlučio oglasiti i na društvenim mrežama.

- Tako sam sretan zbog 41 zabijenog gola, ali rad sada ne staje. Nikad nemojte dopustiti da vas uspjeh koči u rastu. Kad je jedan cilj ispunjen, borite se da bude još bolje. Iskoristite svaki trenutak za napredovanje. Ovo ljeto će se svesti na naporan rad i nastavak puta prema naprijed. Ako ja to mogu, možete i vi - napisao je Haaland.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.