Goražde

Drama u kafani: Napao konobara, on mu uzvratio nožem

Objavljeno: 09.08.2019. u 09:14

Gost kafane policiji je prijavio kako ga je konobar napao i povrijedio nožem, ali su policajci utvrdili da se konobar branio od napada gosta

FOTO: Ilustracija

Goraždanskoj policiji sinoć se obratio H. N. iz Goražda i porijavio kako ga je u ugostiteljskom objektu "Bosna" u naselju Vitkovići fizički napao konobar, te mu nožem nanio povrede. 

Odmah nakon prijave na mjesto događaja je upućena patrola, te su policajci ispitali navode i ustanovili da je u kafani nakon kraće rasprave H. N. fizički napao konobara K. M.

Kako su policajci utvrdili, konabar je, braneći se od napada, sa šanka uzeo kuhinjski nož, te prilikom naguravanja povrijedio H. N.

- Ovom prilikom H. N. zadobio je dvije površinske rasjekotine u predjelu grudi, jednu površinsku rasjekotinu u predjelu lijeve plećke i jednu ogrebotinu ispod stomaka. Navedene povrede ustanovljene su u UC Kantonalne bolnice Goražde, gdje se dežurni ljekar izjasnio da rasjekotine ne podliježu šivenju - navodi se u saopćenju MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona.

Konobar je zadobio povrede lijeve podlaktice, ogrebotine i crvenilo lijevog obraza, ali je odbio ljekarsku pomoć.

- Alkotestiranjem H. N. ustanovljeno prisustvo 1,06 g/kg alkohola u organizmu, a kod K. M. nije bilo prisustva alkohola u organizmu - saopćeno je.

Rad na dokumentovanju događaja je u toku.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije