Uspješna saradnja

Džaferović primio ambasadora Crne Gore Milana Lakića u oproštajnu posjetu

Objavljeno: 22.07.2019. u 16:19

Konstatirano je da postoji značajan prostor za saradnju u ekonomskim odnosima, u oblasti obrazovanja, kao i poboljšanju cestovne infrastrukture koja povezuje Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović primio je ambasadora Crne Gore Milana Lakića u oproštajnu posjetu.

Džaferović je izrazio zahvalnost za lični doprinos ambasadora Lakića razvoju i unapređenju odnosa dviju država. Odnosi Bosne i Hercegovine i Crne Gore ocijenjeni su kao izrazito dobri. Konstatirano je da postoji značajan prostor za saradnju u ekonomskim odnosima, u oblasti obrazovanja, kao i poboljšanju cestovne infrastrukture koja povezuje Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru.

Sagovornici su razgovarali o značaju dobre regionalne saradnje i procesu integracija u euroatlantske strukture.

Na kraju sastanka član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović poželio je ambasadoru Milanu Lakiću ličnu sreću i uspjeh u daljnjem radu.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije