Pronađite uljeza

Edin Džeko postavio zanimljiv zadatak fanovima

Objavljeno: 01.01.2019. u 23:19

U društvu s braćom, kako ih je Džeko nazvao u svojoj objavi na Instagramu, nalazio se i reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić

"Braća" zajedno dočekala Novu godinu u Dubaiju

FOTO: INSTAGRAM

Kapiten Zmajeva i napadač Rome Edin Džeko Novu godinu dočekao je u Dubaiju sa porodicom, ali i sa prijateljima, bivšim i sadašnjim reprezentativcima Bosne i Hercegovine.

Najluđu noć Dijamant je proveo u društvu nekadašnjeg saigrača iz Wolfsburga i reprezentativnog kolege Zvjezdana Misimovića, čije su asistencije proslavile Dijamanta. S njima u su bili i Miralem Pjanić, kao i bivši reprezentativac BiH i veliki Edinov prijatelj Senijad Ibričić.

U društvu s braćom, kako ih je Džeko nazvao u svojoj objavi na Instagramu, nalazio se i reprezentativac Hrvatske Ivan Perišić.

Džeko je svojim fanovima postavio zanimljiv zadatak objavom hashtaga #pronadjiuljeza (pronađi uljeza), što baš i nije lako.

Istina Perišić je jedini koji nije igrao za Bosnu i Hercegovinu, pa je tako potencijalni uljez. No, uljez bi mogao biti i Zvjezdan Misimović, jedini među "braćom" koji je okončao aktivnu igračku karijeru.

Ono o čemu Džeko možda nije vodio računa jeste činjenica da bi i on mogao biti uljez. Naime, Misimović, Ibričić i Pjanić su veznjaci. I Perišić je krilo, ofanzivni vezni, ali u s velikom "zonom odgovornosti" i u defanzivi, tako da je Džeko jedini napadač na ovoj fotografiji.

Uljez bi mogao biti i Ibričić. Iskusni veznjak jedini od "petorke" na fotografiji nije igrao u "ligama petice". Mnoštvo je kombinacija...Šta vi mislite, ko je uljez?

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije