open-navfaktor-logo
search
Ultimativni selfie
Fanovi utrčali na travnjak kako bi se fotografisali s Ronaldom
Koliko je Ronaldo i dalje omiljen među navijačima Uniteda najbolje govori reakcija navijača nakon posljednjeg Mažićevog zvižduka
24.10.2018. u 12:59
get url
text
Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo se vratio na Old Trafford, a napustio ga je pobjednički zahvaljujući golu Paula Dybale kojim je Juventus s 1:0 savladao Manchester Uniteda. Portugalski fudbaler toplo je dočekan u Mančesteru, odakle je kenuo uspon njegove karijere.

Nakon što je Milorad Mažić, glavni sudija meča na "Teatru snova", označio kraj susreta moglo se čuti skandiranje navijača Manchester Uniteda. Nisu domaći fanovi skandirali ime fudbalera svog tima, niko od njih nije ni zaslužio ovacije. Skandiranje je bilo upućeno upravo Cristianu Ronaldu.

Koliko je Ronaldo i dalje omiljen i poštovan među navijačim Crvenih đavola, dovoljno govori i podatak da su poslije posljednjeg zvižduka srbijanskog arbitra na travnjak Old Trafforda utrčala dvojica fanova, makar toliko su ih prikazale kamere koje su realizirale prijenos utakmice.

I dok je Ronaldo udovoljio jednom od fanova, s kojim je napravio "ultimativni selfie", kako su ga nazvali britanski mediji, jer je navijača Uniteda držalo osiguranje dok je Ronaldo pravio fotografiju, dok drugi fan nije uspio ni doći do velike fudbalske zvijezde.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.