open-navfaktor-logo
search
Aerodrom, Nacionalni park
Fazlić: Želio bih da Izetbegović pobijedi jer je podržao projekte važne za Bihać
Gradonačelnik Bihaća i lider pokreta Pomak Šuhret Fazlić, pojasnio je šta misli pod tim da će podržati Bakira Izetbegovića, predsjednika SDA, na oktobarskim izborima.  
14.09.2022. u 14:24
get url
text

VEZANI TEKST - Sabina Ćudić opet problematizira Aerodrom Bihać; Abdić i Rošić: Ostavite Krajinu na miru!

- Ja sam govorio kao gradonačelnik Bihaća, ne kao političar, ne kao šef Pomaka. Kada je Izetbegović dao podršku gradu Bihaću za tri projekta za koja se mi krvavo borimo godinama i za koja moramo dokazivati da smo i mi dio Bosne i Hercegovine, kada je to otkočeno, onda sam ja rekao da bih volio da bude izabran u Predsjedništvo BiH. Nisam rekao da će glasati Pomak, niti članovi Pomaka... - kazao je Šuhret Fazlić u programu N1 televizije objašnjavajući svoju ličnu podršku, odnosno želju da Izetbegović bude izabran u Predsjedništvo BiH. 

Spomenuo je podršku koju je Bakir Izetbegović pružio za aerodrom u Bihaću, kao i druge projekte.

- Zapetljali smo se oko aerodroma, ne našom krivicom i svi su bili protiv toga i onda dođe Bakir i kaže da podržava projekat aerodroma i 25 miliona KM krene, onda kaže da podržava Nacionalni park Una, onda krene i to - kazao je gradonačelnik Bihaća između ostalog, te dodao:

VEZANI TEKST - Građani se okupili povodom Una Regate u Bihaću, Bećirović gužvu predstavio kao svoju podršku

- Ja sam prošle izbore podržao Denisa Bećirovića. On dođe u Bihać i ne javi se uopće. Pristojno je najaviti se domaćinu. Da kaže evo me, šta mislite o meni - kazao je Fazlić.

Denis Bećirović je nadavno boravio u Bihaću, a cijela stvar se pretvorila u svojevrsni skandal, budući da je Bećirović građane okupljene na Una regati predstavio kao građane koji su došli dati podršku njegovoj kandidaturi za Predsjedništvo BiH. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.