open-navfaktor-logo
search
Zahvalnost
FSBiH: Navijači, hvala vam, u svijet ste poslali lijepu sliku o Bosni i Hercegovini
Odanost i ljubav prema reprezentaciji pjesmom i dlanovima se prenijela na teren
13.10.2019. u 11:14
get url
text

Zmajevi su položili ispit na terenu, a navijači na tribinama. Protiv Finske je sve funkcionisalo, kako na terenu tako i tribinama.

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine uputio je zahvalnost navijačima koji su bez ijednog incidenta nosili Zmajeve do pobjede.

- Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine upućuje iskrenu zahvalnost svim navijačima koji su sinoć na utakmici protiv Finske bili naš dvanaesti igrač i koji su svojim fer i sportskim navijanjem bili vjetar u leđa Zmajevima.

Odanost i ljubav prema reprezentaciji pjesmom i dlanovima se prenijela na teren, što je bio dodatni motiv našim momcima koji su ostavili i zadnji atom snage na terenu za ubjedljivu pobjedu.

Svojim ponašanjem za vrijeme utakmice, kao i odnosom prema gostujućim navijačima, sve navijačke grupe i navijači naše reprezentacije su pokazali kako se bodri državni tim, te su poslali veoma lijepu sliku u svijet o Bosni i Hercegovini.

N/FSBiH se zahvaljuje BH Fanatikosima, Ljutim Krajišnicima i svim navijačkim grupama jer su još jednom pokazali da su najbolji kad je najpotrebnije - poručili su iz FSBiH.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.