Laktaši

"Greškom" ukrao auto, pa sletio s ceste i pobjegao

Objavljeno: 08.05.2019. u 10:14 Autor: B. S.

Nezvanično saznajemo da je istragom i nakon saslušanja osumnjičenog utvrđeno da je on "greškom" uzeo auto prijateljice, u kojem je ostao ključ u kontakt bravi, pomiješavši ga sa vozilom svog druga

FOTO: Ilustracija

Policajci iz Laktaša uhapsili su D. V. (30) iz Laktaša zbog sumnje da je počinio krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Nakon zaprimljene prijave oštećene da joj je tokom noći 4. na 5. maj 2019. godine, nepoznata osoba ukrala automobil marke "golf 4", koji je bio parkiran u ulici Mladena Stojanovića u Laktašima, policajci su istragom identifikovali osumnjičenog.

Utvrđeno je da je D. V., u mjestu Milosavci u Laktašima automobilom sletio sa kolovoza, napustio ga, a policajci su, nakon obavljenog uviđaja, automobil vratili vlasniku.

Nezvanično saznajemo da je istragom i nakon saslušanja osumnjičenog utvrđeno da je on "greškom" uzeo auto prijateljice, u kojem je ostao ključ u kontakt bravi, pomiješavši ga sa vozilom svog druga.

O svim saznanjima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije