open-navfaktor-logo
search
Odličan u debiju
Hadžiahmetović: Odigrali smo odlično, imamo kvalitet za tri boda protiv Poljske
Roberto Mancini teško da je očekivao da će mu se Dušan Bajević u meču prvog kola Lige nacija suprotstaviti s trojicom debitanata u početnom sastavu.
05.09.2020. u 09:09
get url
text

No, iskusni bh. stručnjak u svom debiju priliku od prve minute odlučio je dati Siniši Saničaninu, Branimiru Cipetiću i Amiru Hadžiahmetoviću.

VEZANI TEKST - Uspješan debi Hadžiahmetovića, Saničanina i Cipetića, šta je o njima rekao Višća?

Veznjak turskog Konyaspora odigrao je dobar meč, a iako je u jednom trenutku imao problema s grčevima odlučio je utakmicu odigrati do kraja.

U nekoliko situacija Hadžiahmetović je bio pravovremen sa svojim intervencijama, u pravo vrijeme bio je u bloku, a u jednom trenutku meča glavom je išao na kopačku Andree Belottija.

- Divan je osjećaj debitovati za reprezentaciju i nadam se da sam opravdao povjerenje - kazao je Hadžiahmetović za zvaničnu stranicu FSBiH, te dodao:

- Odigrali smo odličnu utakmicu i zasluženo smo došli do boda protiv velike reprezentacije. Slijedi nam utakmica sa Poljskom i siguran sam da će ponovo svi pružiti svoj maksimum, bez obzira na to ko bude na terenu. Vjerujem da imamo kvalitet da osvojimo tri boda u Zenici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.