Zlatan dominira

Halid Bešlić se zahvalio Ibrahimoviću, "uvredljiv" komentar reprezentativca Srbije

Objavljeno: 11.01.2019. u 10:23

Sam po sebi Zlatan je uvijek zanimljiva i neiscrpna tema, ali je dodatni štih i notu videu dala zanimljiva muzička podloga, kultni hit Halida Bešlića "Beograđanka"

Zlatan Ibrahimović i Nemanja Matić iz vremena kada su zajedno branili boje Uniteda

FOTO: TWITTER

Pravi bum Zlatan Ibrahimović napravio je s videom koji je objavio na društvenim mrežama, a na kojem se fudbaler bh. korijena oblači u svlačionici nakon treninga.

Sam po sebi Zlatan je uvijek zanimljiva i neiscrpna tema, ali je dodatni štih i notu videu dala zanimljiva muzička podloga, kultni hit Halida Bešlića "Beograđanka".

Oduševljenje zbog klipa nije krio ni košarkaški reprezentativac Bosne i Hercegovine Jusuf Nurkić, dok se i sam Halid Bešlić na svojoj zvaničnoj Facebook stranici zahvalio sjajnom napadaču.

Ipak, jedan od brutalnijih komentara ostavio je nekadašnji Zlatanov saigrač u Manchester Unitedu, srbijanski reprezentativac Nemanja Matić, napisavši Ibrahimoviću u komentarima na Instagramu "seljak".

Naravno očito da je riječ o samo dobroj zezanciji dvojice nekadašnjih saigrača.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije